Slavni glumac u JEDNOM filmu popušio cigare vredne 34.000 evra! (VIDEO)

Geri Oldman je uverljivo odigrao Vinstona Čerčila u ostvarenju "Darkest Hour" a svaka cigara koju je popušio na snimanju je koštala 56 evra po komadu

  • 4

Glumac Geri Oldman je poznat po tome što se veoma detaljno priprema za svoje uloge, a kada je prihvatio da u filmu "Darkest Hour" tumači lik Vinstona Čerčila, to je značilo i da će morati da puši tompuse, bez kojih nekadašnji premijer Velike Britanije nije mogao da živi.

Bila je najveća seks-bomba, pominje se u "Maratoncima", a verovatno niko ne zna da bez nje danas ne bismo imali Wi-Fi i GPS! (VIDEO) (FOTO)

Oldman, kojeg su svakog dana šminkali po pet sati, da bi što više ličio na Čerčila, kaže da više ne puši i da mu je cigara preko glave.

Foto: AP/Tanjug

- Dobio sam trovanje nikotinom, pušio sam 12 cigara dnevno. Svaka je koštala 56 evra po komadu, i tokom snimanja sam popušio 34.000 evra cigara! Tri meseca, dok smo snimali film, sam imao stomačne probleme, i kada smo za Božić konačno dobili pauzu, svi su bili oduševljeni praznicima, a ja sam otišao na kolonoskopiju (pregled debelog creva, prim. aut), to je bio moj božićni poklon - izjavio je Oldmen.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    3. januar 2018 | 21:56

    Samo je Čerčilova žena pušila original Winston. 😂

  • Радозналост

    3. januar 2018 | 19:56

    А због чега су тако скупе? Јел лече од рака ил дижу из мртвих?

  • Zivojin

    3. januar 2018 | 21:10

    Ma svi su se oni u glumi proslavili preko cigare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA