≫ 

Holivudskog šmekera pitali ko se bolje ljubi - Anđa ili Džen: Kao iz topa je ispalio odgovor, pa otkrio ludačko mesto na kom je imao seks! (FOTO)

Batler je sarađivao sa obe glumice, a vrlo odlučno je rekao ime one koja mu je više "legla"

  • 4

Škotski glumac Džerard Batler gostovao je u emisiji "Gledaj šta se dešava uživo sa Endijem Koenom" gde je jedna od tema razgovora bila ljubavni trougao između Breda Pita, Anđeline Džoli i Dženifer Aniston.

Voditelj je konstatovao da je Batler snimio film i sa Anđelinom, i sa Dženifer, a s obzirom na to da se sa obe ljubio neizbežno pitanje bilo je - koja to radi bolje?

Rada Manojlović prvi put u karijeri drastično promenila boju kose, kada se pojavila na snimanju niko je nije prepoznao! (FOTO)

- Koja se bolje ljubi? - upitao je voditelj glumca.

- Dženifer Aniston! Evo, iznenadio sam vas! (smeh) - rekao je Batler sa osmehom na licu.

Foto: Profimedia

Glumac je sa Anistonovom 2010. godine snimio romantičnu komediju "Bounty Hunter", dok je sa Anđelinom 2003. igrao u filmu "Lara Croft Tomb Raider: Kolevka života".

Foto: Profimedia

Nakon ovoga glumac je otkrio i koja su najluđa mesta na kojima je imao seks.

- Pokušavam da se setim... Radio sam to na divnim mestima. Bilo je to jednom pokraj vulkana i bilo je jako seksi! - rekao je holivudski zavodnik.

Inače, Batler je u vezi sa koleginicom Morgan Braun, a pojavili su se zajedno i na premijeri njegovog filma "Bratstvo lopova" i razmenjivali poljupce na crvenom tepihu. Par je u ljubavnoj vezi od 2014. godine. Nekoliko puta su raskidali, pa se mirili.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA