≫ 

Samanta je definitivno odustala, ali je otkrila koju seks-bombu umesto sebe želi da vidi u nastavku ostvarenja "Seks i grad"! (FOTO)

Nekadašnja zvezda serije "Seks i grad" odabrala je svoju naslednicu

  • 3

Kim Katral, kao što je ranije saopštila, više neće glumiti Samantu Džons u trećem filmskom nastavku "Seks i grad". U međuvremenu, poznata glumica je otkrila koje dve koleginice bi volela da je zamene u ulozi koja ju joj donela svetsku slavu.

Samanta zaratila sa ekipom iz serije "Seks i grad", Keri Bredšo je žestoko isprozivala, a onda se uključio i čuveni Stenford!

Naime, Kim je odabrala dve lepotice - Tifani Hadiš i Sofiju Vergaru. Lavinu je prvo pokrenula voditeljka Elen Dedženeris, koja je u svojoj emisiji izjavila da bi baš ona mogla da zameni Katralovu u "Seks i gradu" i bude nova Samanta.

Vrlo brzo, oglasila se Kim na Tviteru.

- Delimično se slažem sa Elen, ali Opra Vinfri je bila moja prva ljubav. Ali tu su i boginje Tifani Hadiš i Sofija Vergara - napisala je Kim Katral na Tviteru.

Koga biste voleli da gledate u ulozi Samante Džons?

Sofiju Vergaru?

Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Tifani Hadiš?

Tifani Hadiš Foto: Profimedia/AKM-GSI

A sada malo drugačija "ponuda"... Možda Opru Vinfri?

Foto: Tanjug/AP

Ili Elen Dedženeris?

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA