≫ 

Samanta zaratila sa ekipom iz serije "Seks i grad", Keri Bredšo je žestoko isprozivala, a onda se uključio i čuveni Stenford!

Glumica Kim Katral, popularnija kao Samanta iz serije "Seks i grad", odbila je snimanje trećeg dela istoimenog filma, zbog poslovnih projekata na kojima trenutno radi

  • 1

Iako su se milioni žena širom sveta radovali trećem delu filma "Seks i grad", od njega nema ništa, a razlog je jedna žena iz čuvene ekipe.

BEZ ŠMINKE, BEZ DUGE KOSE: Zvezda serije "Seks i grad" na ulicama Njujorka neprepoznatljiva (FOTO)

NAJVEĆA TAJNA SEKS I GRADA: Napokon otkriveno zašto je Keri odabrala Facu, a ne Ejdana

Popularna Samanta, odnosno Kim Katral, zbog svojih poslovnih obaveza i projekata na kojima trenutno radi, nije mogla da se posveti snimanju trećeg dela ovog filma.

Prioritet je dala drugim snimanjima, tako da je snimanje trećeg dela filma "Seks i grad" - otpalo. Sara Džesika Parker je nedavno u jednom intervjuu potvrdila navode da se nastavak pomenutog filma neće snimati, nakon čega se oglasila i Samanta, prvi put otvoreno rekavši šta misli o ekipi sa kojom je radila.

Foto: Profimedia/AFP

DA GA MAMA VIDI! Stefan Živojinović imitirao kako Brena zove Bobu kada ostanu sami! (VIDEO)

KONAČNO! Anđela Veštica otkrila SVE što misli o Mini i Đeksonu, i kakav dogovor su ZAISTA imali! (VIDEO)

- Sve one imaju decu i ja sam deset godina starija, a od kada se završila serija "Seks i grad" provodila sam vreme izvan Njujorka kako ih ne bih viđala. Jedino zajedničko što smo imali jeste serija, a serija je završena - rekla je Kim, uz konstataciju da se jedna vrata za nju zatvaraju, a druga otvaraju, te da je njihov odnos bio toksičan.

- Nikada više neću glumiti Samantu Džons, u to vas uveravam. Za mene je to završeno, završeno bez žaljenja, samo želim da je Sara (Džesika Parker) bila prijatnija - navela je Katrelova i dodala da nije isključila priliku da će se pomiriti sa Parkerovom.

ČISTA DESETKA! Kad se žena Čede Jovanovića pojavila na Joksimovićevom slavlju, niko nije skidao pogled sa NJENIH NOGU! (FOTO)

Međutim, Samantinu izjavu nije mogao da prećuti čuveni Stenford, najbolji prijatelj Keri iz pomenutog ostvarenja. On se oglasio na svom Tviter profilu i jasno je izrazio svoj stav o odluci svoje koleginice.

- Dragi obožavaoci, s obzirom na to da sam 'toksičan', ja ću pregovarati o ugovoru šest meseci, a onda ću ga odbaciti i reći kako ga nikad nisam ni mislio potpisati... - ironično je napisao omiljeni Stenli, očigledno aludirajući na to da je Samanta baš tako postupila.

Printksin: Youtube/Carrie Bradshaw

Sara Džesika, s druge strane, nije bila toliko direktna kao 53-godišnji glumac, no nedavno je otkrila i kako je jako razočarana što se treći nastavak neće snimati.

- Imali smo lepu i zabavnu priču, koja slama srce te bi se s njom mnogi mogli poistovetiti, no "žderačica muškaraca" Samanta imala je druge planove.

Bilo kako bilo, nastavka ipak neće biti, a po mišljenju mnogih, glumica Kim Katral ipak nije trebalo ovako da postupi, naročito zbog toga što ju je ulaga popularne Samante i proslavila.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мама

    9. oktobar 2017 | 09:15

    I nek nece sve je tu iskrivlheno... seriju sam gledsla prosle decenije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA