≫ 

Kajli Džener šokirala svet vešću da se PORODILA, a onda objavila VIDEO o trudnoći u kom je pokazala i bebu!

Najmlađa Kardašijanka postala je mama još pre tri dana, a na Jutjubu je objavila kratak film o svojoj trudnoći koju je mesecima uspešno krila od javnosti

  • 1

Sestra Kim Kardašijan, Kajli Džener (20), krila je trudnoću mesecima unazad, a sada je šokirala sve priznanjem da se porodila, i to 1. februara!

Iako je tek nedavno procurile prve fotografije sa trudničkim stomakom i šuškalo se da je negde na sredini trudnoće, Kajli je na Instagramu obavestila fanove da je rodila zdravu devojčicu.

Printskrin: Printskrin/ Kylie Jenner

- Žao mi je što sam vas držala u neizvesnosti. Razumem da ste navikli da me pratite tokom svih mojih putovanja, ali trudnoću sam odlučila da ostavim za sebe. Znala sam da moram da se pripremim za ovu ulogu na najpozitivniji, najzdraviji i najopušteniji način na koji znam. Nije u pitanju nikakav finansijski momenat. Znala sam da će biti stresno za moju bebu i da će osetiti svaku moju emociju, pa sam ovaj način izabrala za moj mali život i za našu sreću - napisala je Kajli i dodala:

 
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

- Trudnoća je bila najlepše i najvažnije iskustvo koje sam ikada u životu doživela i zaista će mi nedostajati. Zahvalna sam mojim prijateljima i posebno porodici što su mi pomogli da ovaj specijalan trenutak sačuvamo za sebe koliko god smo mogli. Moja prelepa i zdrava ćerkica na svet je stigla 1. februara i jednostavno nisam mogla da dočekam da podelim sa vama ovaj blagoslov. Nikada nisam osećala ovoliku količinu ljubavi i sreće! Hvala vam na razumevanju - zaključila je Kajli.

Printskrin: Youtube/ Kylie Jenner

Osim toga, na Jutjubu je objavila i jedanaestominutni snimak o trudnoći pod nazivom "Za našu ćerku"!

 
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA