≫ 

Uma Turman objavila snimak nesreće tokom snimanja filma "Kill Bill", koji 15 godina nisu želeli da joj daju! (VIDEO)

Glumica je pored ovoga otkrila još neke šokantne detalje sa snimanja, a tiču se poznatog reditelja

  • 4

Glumica Uma Turman za koju se godinama smatralo da je bliska prijateljica reditelja Kventina Tarantina, u nedavnom intervjuu otkrila je kako ju je njegova nepromišljena odluka umalo koštala života.

- Okolnosti ovog događaja graniče se sa kriminalnim delom - rekla je Uma Turman o nesreći koja se dogodila u Meksiku 2002. godine, tokom snimanja filma Kventina Tarantina, "Kill Bill".

Glumica je u intervjuu za New York Times otkrila da ju je reditelj prisilio da vozi neispravan automobil po neasvaltiranom putu, iako je ona tražila da je zameni kaskader.

Foto: AP/Tanjug

Odjednom je izgubila kontrolu i udarila u drvo, povredila je kolena i vrat, a zbog tih povreda, kako kaže, i danas pati.

U pomoć su joj priskočili članovi tehničke ekipe.

- U tom trenutku sam pomislila da više nikada neću moći stati na noge - rekla je glumica.

 
i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Nakon incidenta studiju "Miramaks" pod čijim okriljem je i sniman film, glumica je pretila tužbom, ali do snimka nije mogla doći.

- Godinama su Vajnstajn i njegovi producenti zataškavali incident i odbijali da mi daju snimak. Odustala sam od tužbe, ali ni Kventin nije hteo da mi da snimak - ispričala je Turman.

Snimak je konačno dobila nakon 15 godina od nesreće.

- Sada mi više nije ni bitan. Moj vrat i kolena su trajno oštećeni - rekla je ona.

Uma je otkrila još neke detalje sa snimanja, a tiču se slavnog reditelja. Kada je snimala scene sa Majklom Medsenom, Tarantino joj je pljunuo u lice, a prilikom snimanja druge scene ju je davio lancem.

Nakon ove ispovesti, mnogi glumci su joj se zahvalili jer je progovorila o ozbiljnom holivudskom problemu.

- Tarantino je ignorisao i glumicu Daril Hana kada mu se žalila da ju je Harvi Vajnstajn maltretirao. Samo su je uklonili sa promotivne turneje. Ovo je razlog zašto Vajnstajna tako dugo nisu zaustavili - napisao je reditelj Džud Apatov.

Foto: AP/Tanjug

Uma je nakon svega rekla kako je oprostila reditelju, jer smatra da nije imao zle namere.

- Kventinu je danas žao i oseća se loše zbog toga što se dogodilo. Kada mi je dao snimku, znao je da ću ga objaviti i da će to biti loše za njega. Ponosna sam na njega što je hrabro učinio pravu stvar - napisala je Turman.

Inače, Kventin Tarantino nakon ovoga se oglasio, rekavši kako mu je to što se Umi dogodilo najveća greška, te da razume koliko je pogrešio.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda

    6. februar 2018 | 21:22

    Čovek je umetnik i genijalac, daje 110% sebe u svakom filmu. Previše je strastven i to očekuje i od drugih, nije bilo loših nemera sigurno. Da mu je neki rekao da preteruje i ukazao na problem verovatno bi prestao, ali naravno tu su i pare koje zatvore usta jako brzo. E sad se svi sete odjednom tih stravičnih dana, zlostavljanja...! Žalosno je što stvarni krvci mogu da se izvuku pored svih ovih optužbi zarad još malo slave i para.

  • Dzoni

    6. februar 2018 | 17:19

    Ja i?Poenta?Znate klepiti lovu i jos hocete kaskadere i dublere?

  • Hm

    6. februar 2018 | 19:32

    Tarantino je jedini reziser koji je otvoreno promovisao foot fetish u filmovima. Bravo care, zivela prelepa zenska stopala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA