≫ 

Kraj! Raskinuli Selena Gomez i Džastin Biber, svi bruje o tome da je glavni krivac njena mama

Slavni muzički par stavio je tačku na svoju romansu

  • 1

Selena Gomez i Džastin Biber ponovo su prekinuli svoju vezu, a pojedini svetski medij bruje o tome kako je razlog, navodno, njena majka Mendi Tifi.

MAĆEHA KAO BOMBA! Otac Džastina Bibera se oženio na Jamajci: On je frajerčina, a evo kako izgleda njegova žena! (FOTO)

Maloletnik koji je planirao teroristički napad na Džastina Bibera osuđen na 11 godina zatvora

Mendi je prva okrivljena za raskid, dok drugi izvori tvrde kako su Selena i Džastin raskinuli zbog međusobnih problema i nesuglasica, te da njena majka nije imala ništa sa ćerkinom odlukom.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Kako je rekao izvor blizak Seleni, ona nikada ne bi dozvolila to da svoju vezu bazira na osnovu mišljenja svoje majke. Ipak, jedna stvar ne može se osporiti, a to je činjenica da Selenina majka Mendi nije odobravala ćerkinu vezu sa Biberom.

U intervjuu koji je dala u januaru Mendi je rekla kako nije srećna tom vezom, ali da Selena može da živi svoj život onako kako ona misli da treba, sve dok je srećna, sigurna i zdrava.

Foto: Profimedia, AKM-GSI

Podsetimo, Selena i Džastin su počeli da se zabavljaju 2011. godine, a vezu su okončali 2016. Nešto kasnije Selena je započela vezu sa reperom D Vikendom, a iako su mnogi očekivali veridbu ovog para, Gomezova se u oktobru 2017. pomirila sa Biberom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA