Pazite šta radite ili biste mogli da postanete noćni plen "Stranaca" (VIDEO)

Kad Stranci ponovno napadnu, pobrinuće se da baš niko ne preživi

  • 0
Foto: Promo

Njihov prethodni napad preživela je samo jedna osoba, koja je na jedvite jade ostala živa. Kad Stranci ponovno napadnu, pobrinuće se da baš niko ne preživi. Sada već davne 2008. u bioskope je došao film "Stranci", reditelja Brajana Bertina.

Horor sa Liv Tajler i Skotom Sidmanom u glavnim ulogama. Iako je kod kritike prošao prosečno, publika je film primila sa oduševljenjem. Tako je delo zaradilo čak 82 miliona dolara, a koštalo je samo devet miliona. Jasno, kada je takva situacija, uvek treba očekivati nastavak. "Stranci: Plen u noći" je taj film i stiže nam od sutra u bioskope.

Kao i u prvom filmu, i ovaj put pratimo ljude koji se nađu pod sadističkim napadom "Stranaca". Ovaj put je u centru zbivanja četvoročlana porodica , koja se zbog finansijske situacije seli u izolovanu kućicu. Nedugo nakon doseljenja troje stranaca počne da ih maltretira a borba je tek počela.

U glavnoj ulozi ovaj put nalazi se Kristina Hendriks , dok joj ispomoć pružaju Martin Henderson, Bejli Medison i Luis Pulman.

Film STRANCI: PLEN U NOĆI u bioskope dolazi u četvrtak 22.03.2018. u distribuciji Blitz Filma.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA