On je grebator: Bivši muž Britni Spirs želi veću alimentaciju, pevačicin otac ga isprozivao i tražio njegovu poresku prijavu (FOTO)

Kevin Federlajn smatra da dobija premalo para od Britni, ali njen otac mu je poručio da od toga nema ništa

  • 0
Foto: Getty images

Nakon razvoda od Kevina Federlajna, s kojim ima dva sina, Šona i Džejdena, Britni Spirs je pristala da Federlajnu svakog meseca isplaćuje alimentaciju od 20.000 dolara. Međutim, on sada traži još para od nje.

Voajerski pogled odozgo: Najseksi žena na svetu skroz gola pozirala svom mužu (18+) (FOTO)

Džejmi Spirs, otac Britni Spirs, koji vodi računa o njenim finanasijama, kaže da je Federlajn tražio da se iznos alimentacije poveća, a potom poručio Kevinu da je grebator i da od toga nema ništa.

Sve je počelo kada je Federlajn, preko svog advokata tražio poresku prijavu Britni Spirs za 2017, u nameri da dokaže kako su se njena primanje povećala, kao i da bi on zbog toga trebalo da dobije veću alimentaciju. Ono što je izazvalo najveću pažnju je Kevinov zahtev da se ubuduće iznos alimentacije menja u skladu sa godišnjom zaradom Spirsove. 

Foto: Tanjug/AP

Federlajn se nadao da će uspeti da se nagodi sa Britni van suda, ali to neće ići tako lako.

Kako navode američki mediji, Džejmi je ubeđen da Federlajn novac koji dobija od Britni troši na izdržavanje svoje četvoro dece koje ima sa drugim ženama.

Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Zbog toga je Džejmi Spirs uzvratio istom merom, i od Kevina tražio poresku prijavu za 2017. kako bi se uverio da je alimentacija korišćena na pravi način.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia

Za sada, ni Federlajn ni njegov pravni zastupnik nisu dostavili traženu dokumentaciju. Ono što je sigurno, ovo je početak još jednog prljavog holivudskog rata.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA