Da je Leo vidi... Dikapriova bivša golim grudima pokorila Majami, vrelim pozama muškarce dovela do ludila! (FOTO)

Toni Garn sa seksi drugaricama opušta se u Majamiju

  • 7
Foto: Profimedia

Bivša devojka glumca Leonarda Dikaprija, supermodel Toni Garn (25) iskoristila je uskršnju nedelju da se odmori i uživa na plaži u Majamiju, gde je vrlo opušteno skinula gornji deo kupaćeg kostima!

Manekenka je na sebi imala samo donji deo bikinija, a jedino što je na sebi pored toga imala jeste nakit - srebrna narukvica i dosta prstenja na obe ruke, kao i naočare.

Kada je izašao Titanik ona je mala 5 meseci: Dikaprio uhvaćen sa seksi Kamilom, a jedan detalj u ovoj priči će vas oboriti s nogu! (FOTO)

Foto: Profimedia/Mega Agency

Društvo na ovom zanimljivom putovanju su joj pravile i modeli Ubah Hasan i Alina Baikova, koja se takođe sunčala u toplesu.

Dikaprio i Toni su bili u vezi 2013. godine, a svojom vezom privlačili su pažnju, jer je glumac stariji od manekenke čak 18 godina.

Foto: Profimedia/Mega Agency

Da je Dikaprio uvek bio slab na manekenke koje su dosta mlađe od njega svedoči i njegova trenutna veza sa Kamilom Morone koja ima samo 20 godina.

Foto: Profimedia/Mega Agency

Necenzurisane fotografije možete pogledati OVDE, OVDE i OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA