≫ 

Megan Foks je majka troje dece, a kada vidite kako je zagrmela u bikiniju, nećete se odvojiti od ekrana ! (FOTO)

Seksi glumica i njen suprug Brajan Ostin Grin uživaju na Havajima

  • 2

Popularni glumački par Megan Foks i zvezda serije "Beverli Hils" Brajan Ostin Grin paparaci su uspeli da slikaju tokom odmora na Havajima.

Ovako izgleda telo Džastina Bibera posle STO sati tetoviranja! (FOTO)

Njih dvoje su se venčali upravo na Havajima 24. juna 2010. godine. Zajedno imaju tri sin: Noa Šenon (5), Bodi Ransom Grin (4), Džerni River (1).

Par je započeo vezu 2004. kada je glumica imala 18, a njen izabranik 30 godina. Uprkos velikoj razlici u godinama, par se venčao 2010. godine, a 5 godina kasnije podneli su zahtev za razvod braka. Javnost je ostala šokirana kada je glumica objavila da je trudna po treći put, ali nije odmah otkrila da je upravo Brajan otac jer niko nije znao da su se pomirili.

Brajan Ostin Grin i Megan Foks Foto: Profimedia/ AKM-GSI

Par danas ima trojicu sinova, a šuška se da planiraju još jedno dete jer glumica želi da ima i devojčicu. Ona je otkrila kako je spasila svoj brak i sačuvala porodicu na okupu.

- S vremena na vreme moraš da se podsetiš zašto ti se dopada osoba sa kojom imaš decu. Kada imaš toliko ljudi oko sebe i obaveza, to se lako da zaboraviti. Postanete poslovni partneri, a onda izađete na dejt i pomisliš kako vas ta osoba neizmerno privlači. To je jako važno i mi se trudimo da izlazimo na dejtove što češće, otkrila je svoju tajnu prelepa Megan.

Brajan iz prethodne veze sa Vanesom Marsil ima i šesnaestogodišnjeg sina Kasiusa.

Ovaj zaljubljeni par ponovo je viđen na Havajima, šetali su plažom u Kajlua-Koni držeći se za ruke i uživali dok su šetali po pesku.

Brajan Ostin Grin i Megan Foks Foto: Profimedia/AKM-GSI

Megan je na sebi imala prugasti bikini, a njena figura i taman ten izgledali su perfektno, a isto se i Brajan mogao pohvaliti vitkom linijom.

Brajan Ostin Grin i Megan Foks Foto: Profimedia/AKM-GSI

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA