Ćerka Majkla Džeksona objavila sliku sa mamom i tatom, a ceo svet komentariše da je ovo "bolesna prevara"! (FOTO)

Na slici je Paris sa ocem Majklom koji je preminuo 2009. godine i majkom, medicinskom sestrom Debi Rouv. Međutim, reč je o fotomontaži, pošto je slika majke uzeta iz mlađih dana

  • 1
Paris Džekson, Foto: Instagram/parisjackson

Paris Džekson, ćerka pokojnog kralja popa Majkla Džeksonana društvenim mrežama je objavila porodičnu fotografiju sa roditeljima koja je uspela da šokira sve njene fanove.

Ukida se serija sa najviše golih scena u istoriji televizije, i to zbog previše seksa (VIDEO)

Na slici je Paris sa ocem Majklom koji je preminuo 2009. godine i majkom, medicinskom sestrom Debi Rouv. Međutim reč je o fotomontaži, pošto je slika majke uzeta iz mlađih dana!

- Mislim da je u redu sanjati o tome kako bi bilo lepo imati roditelje, pa čak iako je to uređena fotografija koju mogu da gledam - rekla je Paris.

Ova slika izazvala je lavinu komentara! Nekima se mnogo dopala, ali je više onih koji suu stravično iskritikovali Paris nazivajući ovo "bolesnim potezom" i prevarom.

Majkl Džekson, Paris Džekson i Debi Rouv, Foto: Twitter/@ParisJackson

- Ovo me je šokiralo na sekund. Stvarno sam pomislio da je otac sa tobom - komentarisao je jedan od fanova, a onda je dodao da su bili slomljeni nakon njegove smrti, te da im je žao što nije uspeo održati zakazane koncerte pre smrti.

Drugi fanovi su negativno reagovali na Parisinu objav.

- Ovo je jezivo! Ne mogu da verujem... Bolesno, prevara - glasio je komentar.

Nije jasno zašto je Paris napisala da nema majku, i pored toga što su godinama u lošim odnosima, otkad se Debi dobrovoljno odrekla svojih roditeljskih prava nad glumicom i njenim bratom Majklom Jozefom tokom brakorazvodne parnice sa kraljem popa 1999. godine.

Medicinska sestra je pokušala vratiti starateljstvo 2004. godine kada se pevaču sudilo za zlostavljenje dece na kojem je oslobođen te je dobio pravo da osam sati vidi decu svakih 45 dana. Novi problem u odnosu Debi i Paris je nastao 2013. godine kada je mlada glumica saznala da joj Majkl nije pravi brat te je pokušala počiniti samoubistvo.

Paris Džekson, Foto: Instagram/parisjackson

- Moja ćerka je tražila da se zahvalim svima vama na molitvama i podršci. Ona je jaka kao njen otac - rekla je medicinska sestra nakon tog incidenta.

Tri godine kasnije, Paris je majku prestala pratiti na društvenim mrežama što je nju mnogo zabolelo.

- Jedna od najtužnijih stvari na svetu je videti dete kako odrasta mrzeći jednog od svojih roditelja, jer znaju samo jednu stranu priče - požalila se Debi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bendzo kosta

    16. april 2018 | 22:26

    Meni se izuzetno dopala njena zelja za ovakvom predstavom,dokaz da je zadrzala zdrav pristup socijalnom zahtjevu covjeka i porodice.bravo Paris.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA