≫ 

"Rekao sam im da ću umreti, da će me to ubiti": Avicii još 2014. želeo da prekine sa nastupima

- Rekao sam im da više neću biti sposoban da nastupam. Rekao sam da ću umreti, da će me to ubiti. Toliko puta sam to rekao - ispričao je Avicii u dokumentarcu koji je posle njegove smrti sklonjen sa Netflixa

  • 5
Foto: Instagram/avicii

Švedski di-džej Avicii, čija prerana smrt i dalje ostavlja mnoge u neverici, u dokumentarnom filmu koji je snimio pre smrti požalio se svom menadžerskom timu na naporan tempo rada i rekao kako "će ga to ubiti". Na žalost, najgore se i ostvarilo.

U pitanju je dokumentarac "Avicci: True Stories" u kojem Tim Bergling, koji je sa samo 28 godina pronađen mrtav 20. aprila, kaže kako "će umreti" ako ne prestane sa iscrpljujućim turnejama.

Tim Bergling je umro 20. aprila 2018, a brend Avicii 2016! Status koji na potpuno neverovatan način opisuje smrt mladog di-džeja i tera na duboko razmišljanje

Dokumentarac je premijerno prikazan u oktobru 2017. godine, i iako je bio dostupan na Netflixu, nakon njegove smrti je uklonjen. Snimio ga je Aviciijev dugogodišnji prijatelj, a snimanje je trajalo četiri godine i film prikazuje Timov uspon do samog vrha - do samog kraja.

Dokumentarac o Aviciijevom životu sniman je četiri godine, Foto: Guliver/Jason Merritt/Getty Images for Clear Channel

Odluku da prestane sa javnim nastupima Avicii je doneo u martu 2016. godine, ali menadžerski tim ga je nagovorio da to ne radi. Sada, nakon njegove smrti, više je nego jasno koliki je pritisak trpeo uprkos bolesti i teškom stanju, kao i alkoholu kojem je posezao ne bi li lakše podneo toliku popularnost, navodi Daily Mail.

Avicii je za jedan nastup zarađivao i do 250.000 dolara, a imenovan je i za najplaćenijeg di-džeja prema Forbsovoj listi.

- Kada sam želeo da prekinem, očekivao sam nešto potpuno drugačije. Očekivao sam podršku, pogotovo uzimajući u obzir kroz šta sam sve prošao. Bio sam vrlo iskren sa svima sa kojima sam radio i sa svima koji me poznaju. Svi znaju za moj problem sa anksioznošću i da se trudim, ali teško je. Nisam očekivao da će me ljudi terati na tezge, pogotovo kad znaju kako se osećam. Imao sam veliki pritisak kada sam želeo da se povučem - rekao je Avicii svom prijatelju Levanu, snimatelju kompletnog filma.

Avicii je bio najplaćeniji di-džej u svetu, Foto: Guliver/Rich Polk/Getty Images for Rolling Stone

Kada je imao 21 godinu, Aviciiju je dijagnostikovan akutni pankreatitis, a 2014. bio je ponovo hospitalizovan (uklonjena mu je žučna kesa i slepo crevo) i još tada je saopštio kako želi da prestane sa nastupima.

- Rekao sam im da više neću biti sposoban da nastupam. Rekao sam da ću umreti, da će me to ubiti. Toliko puta sam to rekao. I zato ne želim da čujem da bi trebalo da razmišljam o novoj tezgi - ispričao je Avicii.

- Uspaničiću se, zaista, neću moći to da uradim, neće uspeti - rekao je Tim, prenosi Expressen.

Na žalost njegovih najbližih, prijatelja i miliona fanova širom sveta, njegovi strahovi su se obistinili, a dokumentarac je posle Aviciijeve smrti obrisan sa Netflixa.

Avicii je rođen 8. septembra 1989, preminuo je 20. aprila 2018. Foto: Instagram/avicii

Podsetimo, Avicii je pronađen mrtav 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana. Njegove bivše devojke objavile su nakon njegove smrti njihove zajedničke privatne fotografije, zbog čega su ih Aviciijevi fanovi osudili tvrdeći kako to rade radi samopromocije.

Opširan i potresan status o Aviciijevoj smrti koji je mnoge naterao na duboko razmišljanje pročitajte OVDE

VIDEO Dok se Avići nije izbori sa problemima evo čoveka koji o tome otvoreno govori, a koji je legenda srpske muzike:

(B.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    25. april 2018 | 00:43

    Ako ima zive roditelje sa makar malo duse morali bi da tuze te idiote od menadzera po svaku cenu!Ne za pare,mada bi ih to najvise bolelo, nego za slobodu,na robiju da ih oteraju!

  • Ami

    25. april 2018 | 10:51

    Zato nikad ne dozvoli da ti drugi kroji zivot(uvijek sa nadje neko-roditelji,muz,zena...),,ma ko da bio. Zivot je samo jedan i ti sam treba da odlucis kako da ga zivis

  • Pertinax

    25. april 2018 | 08:07

    "hronično" ili hronološki?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA