Žene će opet seći vene za njima! "Backstreet Boys" izbacili novu pesmu i vratili sve u devedesete! (VIDEO)

Miljenici tinejdžerki u novom spotu su još veći šarmeri, a plesnim pokretima vratili su sve u period kad su bili najpopularniji

  • 1

Momci za kojima su devedestih godina ludele tinejdžerke širom planete, popularni sastav "Backstreet Boys", vratili su se na scenu u velikom stilu. I još bolje, u svom prepoznatljivom fazonu!

Jedne od najvećih zvezda devedesetih objavili su pesmu "Don't Go Breaking My Heart" za koju su uradili i spot, a planiraju i turneju koju će početi u julu koncertom u Central parku u Njujorku.

Momci iz grupe "Backstreet Boys" se prerušili u Spajsice i oduševili urnebesnom transformacijom i ludim nastupom! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/ Backstreet Boys

- Znali smo da je pesma posebna čim smo je čuli - rekli su momci, a od njihovog pojavljivanja na sceni prošlo je čitavih 25 godina.

Ipak, vratili su se u svom stilu, sa plesnim pokretima i garderobom kakvu su nosili i devedesetih, a mnoge ova pesma podseća baš na taj period.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA