Kim pozirala u bikiniju sa najtanjim tračicama i zamalo pokazala sve, a niko nije ni gledao u to dole, već u ono što je uradila sa rukama! (FOTO)

Najslavnija rijaliti zvezda ima podršku miliona fanova šta god da uradi, a ovom objavom je za samo četiri sata "skupila" skoro milion i po lajkova

  • 4
Kim Kardašijan Foto: Profimedia

Najpoznatija, ali i najbogatija rijaliti zvezda, Kim Kardašijan, iznenadila je fanove fotografijom koju je objavila sa plaže, ali ovaj put ne svojim bujnim atributima i oblinama, već nečim drugim.

Naime, Kim je pozirala na plaži u Majamiju u minijaturnom donjem delu bikinija, koji je tračicama i trouglićem jedva pokrio njene najintimnije delove, međutim, to nije sve.

Da stvar bude još intrigantnija, popularna crnokosa je sa obe ruke pokazala srednji prst, a koju je tačno poruku i kome želela da uputi nije poznato, budući da ni u komentaru nije ispisala ništa osim lokacije.

Kim Kardašijan pokazala ogromnu guzu u minijaturnim tangama: Starleta seksi slikom napravila pometnju na internetu! (FOTO)

Uglavnom, fotografija je za nepuna četiri sata dobila skoro milion i po pregleda, što znači da slavnu Kim fanovi vole šta god da uradi, a ona ih samo na Instagramu broji 116 miliona.

VIDEO: Zašto se Kim Kardašijan posle dve godine vratila na mesto zločina?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. avgust 2018 | 20:17

    Mozemo reci bilo sta, ali ova je od sebe napravila brend. Zena bez skole, talenta.

  • Dejan

    27. avgust 2018 | 21:07

    Sumnjam da stvarno ima zlatnu ribicu koja joj ispunjava zelje

  • Pitt

    28. avgust 2018 | 09:27

    Pametnom i kvalitetnom coveku taj broj govori da su losi ljudi najzastupljeniji u medijima, i da za njima kaska masa zatucanih, zaglupljenih i izgubljenih ljudi. Najobicnija svetska rulja, masa, priglupi tinejdzeri i perverzni matorci. Jednom recju - prosek. To je sve sto svet moze da dobije od njih. Prosecna svetska masa. Pametan covek ne zeli da bude deo tog proseka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA