≫ 

MESECIMA SMO OTPLAĆIVALI TE CIPELE... Karleuša otkrila kako je izgledalo njeno prvo gostovanje na televiziji (VIDEO)

- Ja sam samo videla te cipele koje su bile kao tri njene plate - rekla je pevačica u emisiji "Lice i potpetice"

  • 12

Jelena Karleuša bila je gošća emisije "Lice i potpetice", a osim o modi, pričala je o njenom prvom gostovanju na RTS-u, što je inače bilo njeno prvo gostovanje na televiziji.

BRUTALNA JE PESMA: Karleuša otkrila s kojom velikom srpskom zvezdom je snimila duet (VIDEO)

- Moje prvo pojavljivanje bilo je na RTS-u, imala sam strašnu tremu. Imala sam sašivenu haljinicu od nekog srebrnog materijala, pozajmljenog srebrnog materijala, nisam imala čak ni čarape. Sa ove tačke gledišta, smešna priča. Imala sam stravičnu frizuru, bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije... Mene (kao devojčicu) niko nije doživljavao zato što sam sebe prezentovala kao vamp ženu, već 16 sa godina... Da nije bio tok razvojnog puta, ne bih ni ja bila ovde... - ispričala je Karleuša.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica je otkrila da joj upravo za to gostovanje majka Divna kupila skupocene cipele.

- Jedna interesantna stvar je da je moja majka ispisala, sećam se, brdo nekih čekova da bi meni kupila cipele tada meni totalno nepoznatog kreatora koji se zvao Karl Lagerfeld. Ja sam samo videla te cipele koje su bile kao tri njene plate. Niti sam ja čula za Karl Lagerfelda, ali sam se ja zaljubila u te cipele. Moja majka je videla da sam ja toliko gledala te cipele, da je krišom otišla i kupila mi ih je, koje smo posle otplaćivali i otplaćivali, ali sam se ja na RTS-u pojavila sa tada naskupljim cipelama u Srbiji- navela je ona.

Daljinac baner

Pogledajte Jelenino gostovanje u emisiji "Lice i potpetice".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    8. mart 2017 | 13:00

    Sta kao sad imas, i pljujes jadne ljude, kako se oblace, jeco nije lepo. Ljudi mozda nemaju, ali ce jednog dana kao ti imati.

  • Boki

    9. mart 2017 | 09:53

    Pre je bila majka Divna da kupuje a sada jadni Dusko. Moli se ti bogu da sto duze igra fudbal inace ces ponovo biti gola i bosa jel od tvog pevanja ni za kiflu ne mozes da zaradis

  • Gora

    8. mart 2017 | 12:35

    E samo pameti nama na rate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA