≫ 

Rasta objavio snimak na kom ponovo javno puši marihuanu?! (FOTO)

Srpski reper objavio je kratak video na kom se vidi kako puši, a ako je suditi po izgledu moglo bi se reći da je reč o dointu

  • 14

Stefan Đurić Rasta jedini je sa estrade koji nije krio da puši marihuanu, kako na nastupima, tako i na društvenim mrežama.

KAO SVE JE TO SLUČAJNOST... Uskoro će dobiti dete, a ovako su Ana Nikolić i Rasta iznenadili fanove pre dolaska bebe! (VIDEO)

Međutim, u poslednje vreme činilo se da je Rasta prestao sa tim, barem kada je reč o javnom eksponiranju, a onda je objavio snimak koji je pokazao da ipak nije baš tako.

Foto: Telegraf

Ana Nikolić u 6. mesecu trudnoće ne gasi cigaru! (FOTO)

S obzirom na to da je izgled džointa dobro prepoznatljiv, na printskrinu iz videa koji smo napravili, a koji je Rasta objavio u delu Instagram Story, može se zaključiti da li jeste ili nije reč o njemu.

Foto: Instagram/stefanrasta

Inače, Rasta je u filmu o sebi, koji je snimio mnogo pre nego što je postao poznat na domaćoj sceni, otvoreno pričao o marihuani.

- Dokazano je da je alkohol štetniji masu od marihuane, ali jednostavno iza alkohola stoji cela industrija, cela propaganda, i kapiram da samim tim što bi se legalizovalo tako nešto da bi to bio problem... - pričao je Rasta u videu koji možete pogledati ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA