≫ 

KAKAV PREOKRET! Mirela došla kod Milija u Beograd, pa ŠOKIRALA porukom koju je poslala roditeljima! (VIDEO)

Lapanovićeva i Radosavljević uključili su se u lajv na Fejsbuku, preko kog su pozdravili sve koji ih podržavaju, a Mirela je pomenula i svoje roditelje, i muža Andreja

  • 7

Nakon što su joj oduzeli dete, Mirela Lapanović stigla je u Beograd kod dečka Milutina Radosavljevića Milija.

NISAM BILA SVESNA.... Mirela otkrila sve detalje navodnog silovanja o kom je brujala Srbija! (VIDEO)

Njih dvoje sinoć su se uključili uživo na Fejbuku, a svi koji ih prate prilično su se iznenadili Mirelinim smirenim tonom i širokim osmehom, s obzirom na probleme kroz koje je prošla poslednjih dana.

Printskrin: Telegraf

Mirela nije pričala o tome iz kog razloga se pre nekoliko dana jednostavno nije pojavila u emisiji "Upoznajte Parove" na Hepi televiziji, ali je zato sve šokirala izjavom o njenom i Milijevom odnosu.

Kamenujte samo mene, ostavite moju decu na miru: Vapaj očajne Mirele Lapanović!

- Volite me, verujete u mene i našu ljubav. Svima želim da poručim da se ne opterećuju. Nas dvoje smo super, volimo se više nego ikada, tako da... - počela je Mirela, a onda je šokirala porukom koju je uputila svojim roditeljima!

Foto: Telegraf

- Ja se već osećam kao gospođa Radosavljević. Mama i tata, odričem se vašeg prezimena, uskoro... Ništa ne brinite! - poručila im je Mirela.

Lapanovićeva je u jednom trenutku pomenula i muža Andreja Laharnara, otkrivši nepoznati detalj.

- Hvala svima koji su bili uz nas. Ja sam proživela težak period, zbog dece i svega. Andrej je ipak otac moga deteta, ali, to je to. On zna da ima novu devojku, tako da pozdrav i za njegovu Draganu. Oboje volimo... (smeh) Kako bih rekla... Ja kažem da Hrvatice vole Srbe, ima nešto u tome (smeh) - rekla je Mirela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA