KO JE KOME UZEO PARE?! Totalni preokret, napadači na Eru Ojdanića privedeni, pa pušteni na slobodu!

Era Ojdanić je prijavio da su ga napala četvorica mladića, koji su privedeni i koji su izjavili da nisu tukli pevača kao i da je on njima uzeo pare

  • 9

Veliku pažnju je privukla vest da je pevač Era Ojadnić napadnut i pretučen na vašaru. Prema saznanjima Telegrafa, četvorica mladića su privedena zbog navodnog napada na pevača, i nakon saslušanja, tužilac ih je pustio na slobodu.  

Era Ojdanić otkrio jezive detalje prebijanja: Tukla su me petorica, otkinuli su mi lanac i uzeli 1.900 evra!

Kako Telegraf saznaje, Era Ojadić je prijavio da su ga napala četvorica mladića, i oni su privedeni, a tužilac ih je pustio na slobodu i naknadno će odlučiti da li ima elemenata krivičnog dela. Momci koje je Era prijavio su izjavili da je Ojdanić njima uzeo pare i da ga nisu tukli.

Inače, Era Ojdanić je bio na vašaru odakle je zvao Hitnu pomoć. Prebačen je u Urgentni centar i tamo su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Foto: A.Nalbantjan

Tek kada je došao kući, Ojdanić je pozvao policiju i prijavio da je napadnut i da su su mu napadači pokidali lanac i uzeli 1.900 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA