Makedonska seksi pevačica umalo stradala prilikom intervjua! Dok je pričala suncobran je odleteo PRAVO NA NJU! (VIDEO)

Iako je u pitanju bio uobičajeni intervju kraj bazena, Elena Velevska se nije baš najbolje provela tokom razgovora, a ni voditeljka

  • 3

Makedonska turbo-folk pevačica Elena Velevska nije mogla smisliti bolji način da privuče pažnju. Doduše, radi se o nezgodi, koja se, srećom, dobro završila.

Ova zvezda Granda nema ni silikone ni obline, govore joj da je ravna kao daska, a ona je jednom rečenicom isprozivala koleginice i svima zapušila usta!

Tokom snimanja letnje muzičko-zabavne emisije "Podvodno", koja se emituje na skopskoj telviziji Alfa, Velevskoj je na glavu pao veliki suncobran, i to baš u trenutku dok je pevačica govorila koliko je za njen posao bitan marketing.

Printskrin: Youtube/tomatoprodukcija

- Marketing je najbitnija karakteristika za jednog umetnika, bez obzira da li je pevač ili glumac. Za mene je marketinški trik... - Velevska nije uspela da dovrši rečenicu, jer joj je na glavu pao suncobran.

Na sreću, nije bila povređena, a stradale su joj samo naočare.

Printskrin: Youtube/tomatoprodukcija

Voditeljka je u šoku rukama pokrila lice, a voditelj je uhvatio suncobran, ali prekasno, pa je saradnicima koji su pritrčali da pomognu besno vikao:

- Sklonite ga, sklonite ga, aman!".

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA