Vreme čitanja: oko 1 min.

Umetnica se baš zabavlja! Uhvatili smo Konstraktu u hotelu u Malmeu, nikad ne biste pogodili šta je radila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako nas ove godine ne predstavlja, odnela je ozbiljnu pobedu nas Špancem

  • 6

Umetnicu Anu Đurić Konstraktu ekipa Telegrafa "uhvatila" je u Malmeu, dan nakon što je održano polufinale u kojem je Teya Dora briljirala i plasirala se u finale.

Patroliranjem gradom, "ulovili smo" Konstraktu i to u vrlo zanimljivoj situaciji.

Naime, ona se u lobiju jednog hotela jako dobro zabavila, i odmerila snage u stoni tenisu sa Špancem - i naravano odnela pobedu.

Ona se posle velikog uspeha Srbije vrlo dobro zabavila, nakon čega je u intervju za Telegraf i otkrila detalje iz "green room-a", gde je bila sa Teya Dorom tokom polufinala.

Podsetimo, Konstrakta je govorila i o kladionicama, ali i mogućim favoritima, pa pomenula da bi "pobeda Hrvata jako značila i za Srbiju".

- Nisam ispratila sve izvođača, to ja o tome... Teško, ja ni 2022. nisam ispratila sve. Ono što sam sipratila ranije, jeste Italijanka, ona mi se baš sviđa.... od ovih što su sinoć učestvovali, nismo uspeli da vidimo baš sve budući da je Tea bila druga pa smo se malo njoj posvetili. Lazanju sam ispratila, on je tu favorit za pobedu i nadamo se da će tako i da bude, to bi bilo dobro za sve nas i u regionu. Vidim da je dosta skrenula pažnju Irska, taj nastup je dobro izrežira, ali ja nisam čula pesmu i ne znam tačno o čemu se radi. Nastup je bio dobro izrežiran. Slovenija isto, to sam ispratila i ranije, to je dobro - navela je Konstrakta za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA