≫ 

NIJE ŽALIO PARA: David pravi kuću za Aleksandru, evo koliko će desetina hiljada evra ISKEŠIRATI!

- Nisam pristalica života u zajednici, jer mi je prirodnije da mlad par živi odvojeno, a ne sa roditeljima, babama i strinama - rekao je David Dragojević

  • 13

Izgleda da David i Aleksandra ozbiljno planiraju zajednički život, a Dragojević planira da u Novom Sadu izgradi kuću u kojoj bi njih dvoje živeli, a radovi su već počeli.

SPAVAŠ LI MIRNO, ĐANLUKA VAKI?! David DRASTIČNO promenio imidž, njegova nova frizura izazvala je lavinu komentara! (FOTO)

David Dragojević ima u planu da na placu koji je nasledio od majke, postavi montažnu kuću koja košta oko 60.000 evra.

- Radi se o montažnoj gradnji, po principu ključ u ruke, i zasada nam se dopadaju dve kuće, od 160 i 180 kvadrata. Ova veća je na sprat, ima i garažu. A kada budemo dobili našu kuću, Aleksandri ću prepustiti da bira enterijer - izjavio je David koji je dodao da će kupovinu kuće sam finansirati.

Foto: Stefan Gvozdić​

- Oduvek sam težio da budem finansijski nezavistan. Radio sam hiljade poslova, jer mi je uvek bilo bitno da sam zaradim svoj novac. Već nekoliko godina imam restoran brze hrane u Veterniku, a plan mi je da jedan takav otvorim i u Beogradu. Još kada sam bio mlađi nisam želeo finansisjki da opterećujem majku, zbog toga sam rano počeo da zarađujem. Osim toga nisam pristalica života u zajednici, jer mi je prirodnije da mlad par živi odvojeno, a ne sa roditeljima, babama i strinama - objasnio je Dragojević a Aleksandra napominje da njih dvoje imaju još planova u vezi sa nekretninama.

Printskrin: Dailymotion

- Moj plan je da napravimo kuću u Novom Sadu, pa da uzmemo stan u Beogradu i da, na kraju, živimo u prestonici - rekla je Subotićeva.

Foto: Stefan Gvozdić​

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    24. avgust 2017 | 14:02

    Samo neka sanjaju.Mozda ce im Cabarkapa kupiti kucu kao vencani poklon?Ha,ha,ha....

  • Srdjan

    24. avgust 2017 | 13:23

    Šta ona zna,ne zna ni gde je Novi Sad,a kamoli nešto drugo,tuga

  • ana

    24. avgust 2017 | 23:11

    Lepi i realni planovi. Mogu oni to. Vidi se da se vole i stalo im je da zive zajedno. Zelim im svu srecu ovoga sveta jer su iskreni, posteni, vole se i samo napred. To je jedini par iz rijalitija koji ce da opstane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA