Rodila ga je sa 17 godina, izbacili su ih na ulicu, a onda ga je poslala u Australiju: Ovo je Stojin sin koji danas radi u "Lazi Lazareviću"! (FOTO)

Folk pevačica proživela je pravi pakao, kada je sa bebom u naručju završila na ulici, nakon što je njen prvi muž tragično nastradao

  • 20
Stojanka Novaković Stoja

Foto: Telegraf

Stoja Novaković sa 16 godina udala se u selu Perlez, za čoveka sa kojim je uskoro dobila i sina. Međutim, pevačicina idila sa čovekom kog je mnogo volela nije mnogo trajala, pošto je on tri godine od venčanja poginuo.

E, zato je institucija! Stoja se smorila na snimanju "Zvezda Granda", pa odlučila da malo ODMORI oči! (FOTO) (VIDEO)

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica.

Foto: Telegraf

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću - rekla je Stoja nedavno.

Stojini roditelji se nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - završila je Stoja.

Kakva razlika: Stoja se razgolitila i NENAŠMINKANA pozdravila fanove selfijem! (FOTO)

Pevačicin sin kog je rodila sa 17 godina zove se Milan. Godinama je živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, sve dok pevačica u Srbiji nije izgradila ime i dovela ga nazad. Milan je završio srednju medicinsku školu, od pevačice nikada nije tražio novac, a život joj je učinio savršenim sa dvoje unučadi koji su danas Stojin ceo svet.

Milan je zaposlen u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević".

 

A post shared by mickoni (@mickonimic) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    26. avgust 2017 | 10:41

    Bravo svaka cas ovo je samo dio teskog perioda kroz koji su prosli oboje. Neka ste zivi i srecni drugo vam nista ne treba.

  • Iju

    26. avgust 2017 | 10:44

    Zena laf,svaka cast

  • Pravda

    26. avgust 2017 | 11:36

    Drugarica je lafica.Dajte ime te plemenite žene.Svaka čast i Stoji.Izvela je na put zdravog čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA