Jedna slika, neopisiva tuga: Nigor objavio fotografiju ispred murala čoveka čija tragedija mu je potpuno promenila život (FOTO)

Za njom su otkidali, imala je opasne hitove, povukla se, rodila sina, muž je tukao, a sad se vratila i GRMI kako izgleda! (FOTO)

Brat i dva sestrića su poginuli, roditelji umrli od tuge, a ona je pevala da bi zaradila za spomenike... Pretužna ispovest srpske pevačice!

NIJE IMALA ŠTA DA JEDE! Ana Korać i Anđela Veštica progovorile o druženju sa Minom Vrbaški i otkrile tužne detalje! (VIDEO)

4 GODINE SAM SE BORILA... Voditeljka "Slagalice" progovorila o najtežem trenutku u životu!

Moja mama je nestala 1999. godine, od tada je nisam videla. Mislim da ju je otac ubio i zakopao... Jeziva priča lepe Marijane NAJEŽILA Srbiju!

ŽIVOT JE ZA BORCE... Potresne reči Jelene Marjanović u poslednjem intervjuu otkrivaju kakav je brak zaista imala sa Zoranom! (VIDEO)

Najtužnija ljubavna priča nastaje kad se zaljube ŽIVOT i SMRT (VIDEO)

Menjam joj pelene, kupam je, hranim... Potresna ispovest Goce Božinovske o bolesnoj mami koja boluje od demencije

Kada bih počela da plačem, nikad ne bih prestala... Potresna priča srpske glumice koja se godinama bori za potomstvo

Rodila ga je sa 17 godina, izbacili su ih na ulicu, a onda ga je poslala u Australiju: Ovo je Stojin sin koji danas radi u "Lazi Lazareviću"! (FOTO)

Srpska glumica u 23. godini upoznala oca, saznala da živi sa muškarcem,a onda je usledila okrutna ucena od strane majke!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima