NE MOGU TOLIKO DA SE IZOPAČIM: Sonja prvi put progovorila o razvodu od Lukasa, i žestoko potkačila Acu!

- Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos - poručila je Sonja Vuksanović

  • 10

Nakon silnih spekulacija o razlozima za razvod, konačno se oglasila i Sonja Vukasnović, koja je po prvi put ispričala zbog čega se razvela od Ace Lukasa.

BAR IMAM NAJBOLJEG BIVŠEG MUŽA! Sonja pokazala skupoceni poklon koji je dobila od Lukasa, pa sa 5 reči objasnila u kakvom su odnosu! (FOTO)

Sonja kaže da zbog ćerke Viktorije nastoji da sa Acom ostane u dobrim odnosima.

Foto: Facebook/Sonja Vu

- Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos. Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna. Uvek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema reči  - rekla je Sonja i potom objasnila šta je, u stvari, dovelo do razvoda.

Foto: Instagram/sonjavu

- Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim - objasnila je Sonja Vuksanović.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/izvor: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija

    1. septembar 2017 | 13:39

    A zbog ogromne ljubavi prema sofiji mogla si se potrudit da ostaneš iu dobrim odnosima sa šašićem , šta je viktorija bolja od sofije

  • Viktorija

    1. septembar 2017 | 16:55

    A hoće li i viktorija promijenit prezime u jarić kad aca ne bude imao para za alimentaciju

  • Hahaha

    1. septembar 2017 | 14:50

    Viktorija@ Aca ima para a Zeljko ne i tu je sve jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA