NOVI ŠOK! Bebi koju Mitrović unosi u "Zadrugu" urađen DNK test!

Kako bi se utvrdilo da su muž i žena sa kojima je Željko Mitrović razgovarao pravi roditelji osmomesečne bebe, urađen je DNK test

  • 3
Foto: Pink.rs

Kako smo juče ekskluzivno objavili, Željko Mitrović stupio je u kontakt sa muškarcem i ženom koji su biološki roditelji bebe koju Željko unosi u "Zadrugu".

Radi se o detetu koje je bilo u Domu za nezbrinutu decu, a nakon razgovora sa vlasnikom televizije Pink, muž i žena izrazili su želju da uđu u rijaliti.

Istina o bebi koju Mitrović unosi u Zadrugu: Evo čije je dete, i koliko godina će biti u rijalitiju!

Međutim, situacija očigledno nije bila dovoljno intrigantna i zamršena, pa je Željko doneo odluku da se muž i žena podvrgnu DNK testiranju, kako bi bio siguran da su oni zaista biološki roditelji osmomečne bebe.

Foto: Pink.rs

CIFRA DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: Pobednik "Zadruge" dobija OGROMAN novac, a tek da vidite šta dobijaju drugoplasirani i trećeplasirani

Seksi Sara se skinula na bazenu, pa u svim pozama objasnila zašto učesnice "Zadruge" treba da je se plaše! (FOTO)

Ipak, ulazak bračnog para ostaće nepoznat sve do 6. septembra, kada počinje rijaliti. Tada će, valjda, sve biti mnogo jasnije.

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA