≫ 

Aleksandra napisala zahvalnicu na engleskom, čovek je objavio i žestoko izblamirao pevačicu! (FOTO)

Pevačica je sa ćerkom uživala u Trstu, a po odlasku se zahvalila čoveku koji ih je ugostio u stanu u kom su bile smeštene

  • 6

Aleksandra Radović retko daje izjave za medije, ali često u istima završi zbog ispada, što je slučaj i ovaj put.

Naime, pevačica je bila na letovanju Trstu, u Italiji, a koliko je bila oduševljena gostoprimstvom čoveka u čijem stanu je boravila, Aleksandra je pokazala i zahvalnicom koju mu je ostavila.

Nju je na Instagramu objavio upravo čovek koji je izdao stan pevačici, a verovatno nije ni slutio da će zahvalnica, zbog Aleksandrinog nepoznavanja engleskog, završiti u medijima.

Printskrin: Instagram/loft21trieste

U dve rečenice Aleksandra je napravila dve greške. Prvo, pevačica je umesto "host" (u prevodu "domaćin"), napisala "houst", a umesto "again" (u prevodu "ponovo"), napisala je "aagin".

Ipak, ljubazna Aleksandra gospodinu je ostavila svoj cd, što je (za razliku od njenog poznavanja engleskog) za svaku pohvalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mali Alek

    4. septembar 2017 | 12:15

    Više od polovine amera i engleza zna da govori, ali NE i da pravilno napiše reč, zato su i izmislili spelovanje, tako da, Aleksandra, opušteno, mogu samo da te mrze, ti si za sve njih tri koplja ispred!!!

  • Mira

    4. septembar 2017 | 14:18

    Vazan je gest zahvalnosti i nije vazno kako je napisan. Pozdrav za Aleksandru i nikad vise kod doticnog domacina ne odsedati.

  • EČEVERIJA brat od strica MOMOV

    4. septembar 2017 | 12:03

    Alooo,ja više ne znam ni naš pravopis,a kamo li Engleski-dobra je to đevojka....dok se ne pojavi LUKAS:))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA