≫ 

Gocu Tržan žestoko napali jer njena ćerka Rašu zove TATA, a onda je ona konačno progovorila i otkrila istinu o Ivanu Marinkoviću! (FOTO)

- Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade - deo je Gocinog odgovora

  • 42
Foto: Vladimir Milovanović

Goca Tržan pre nekoliko godina rastala se od Ivana Marinkovića, sa kojim je 2007. godine dobila ćerku Lenu.

Međutim, iako su se bivši partneri u početku i prepucavali, Goca se kasnije ućutala, i više nikada nijednu reč nije rekla o bivšem suprugu.

Ipak, pojedinci su uspeli Gocu da izazovu, vređanjem i kritikovanjem zbog komentara koji je napisala pored objavljene fotografije. Radi se o fotografiji na kojoj su Lena i Gocin sadašnji muž Raša, a komentar je sledeći:

- Služiti i zaštiti. Ćerka. Otac. Ljubav. Šetnja. Moji najlepiš mačići - napisala je Goca uz fotografiju, a onda je usledilo kritikovanje i vređanje - "sramota", "sve je to lepo, ali on joj nije otac", i tako dalje.

Bivša žena slavnog muzičara ZAPALILA dadilju u dvorištu vile od 1.000.000 funti! (VIDEO)

A onda je usledio Gocin odgovor i prvi komentar posle više godina.

Drage moje, nemam ja nikakvih problema sa tuđim mišljenjima i ostavljanjem komentara, samo budite pametnije i ne ostavljajte ih uz pretpostavke. Jer je u najmanju ruku nepromišljeno pretpostaviti da je mom detetu bilo šta nametnuto, naročito koga će zvati tatom - počela je Goca.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Niko ovde ne sahranjuje živog oca, uglavnom oni to sami svojim odnosom prema svom detetu urade, nažalost. Jer, volela bih da objasnite mojoj drugarici kojoj su se roditelji razveli kad je imala pet godina, da Čika Mišu ne zove tatom i da ima živog oca koga ništa ne može da zameni. Živog oca koji se javljao jednom godišnje, a posle par godina zaboravio da je ima. E taj je otac, a ne Čika Miša koji ju je odgajio, školovao, krio od mame kad zabrlja, vozio na treninge, čekao je noću da nazove kad treba da dođe po nju iz noćnog provoda, a sada gaji njenu decu kao svoje unučiće. I ne daj Bože da mu neko kaže da mu ona nije ćerka! Zato, devojke, budite pametne i birajte pažljivo oca svog deteta. Ali i ako pogrešite, ima nade da ćete naći partnera koji će biti otac vašem detetu. Jer, očevi biraju koliko će to stvarno biti, dete samo oseća ljubav i ne možete mu uskratiti ili nametnuti bilo koga. Idealno je ako dete ima biološkog oca koji voli i brine o njemu, ali nažalost nije baš uvek tako. Zato uzmite najbolje što imate od cele situacije i zanemarite bilo čije "brižne" komentare - objasnila je.

 
#toserveandprotect #daughter #father #love #walking Moji najlepsi macici A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lili

    22. septembar 2017 | 19:11

    pa nije ni majka ona sto rodi nego ona sto odgaji to dete. Sta reci za oca koji nije ni zaintetesovan za svoje dete...naravno zbog njegovig 5 minuta zadovoljstva on se netreba zvati otac. Onaj koji gaji vodi racuna da se ne razboli vodi u skolu ustaje nocu da pokrije dete brine da tanjir bude pun a kaput dovoljno topao zimi TAJ JE OTAC.

  • Mimi

    22. septembar 2017 | 17:06

    Apsolutno je u pravu. Otac moje čerke nije upitao za nju punih 45 god. a kamo li da je video. Nije joj pruzio ni čoko bananicu. Mog sadašnjeg supruga sa kojim je zivela od njene 2,5 god. Zove tata. On je taj koji ju je vodio u vrtić, doktoru, u školu. Vadio prvi zubić, učio da vozi bicikl, pliva i skija. Učio je kako da se brani od vršnjačkog zlostavljanja u školi i to uspešno. Školovao do fakultetske diplome. Udao, kupio stan. Zajedno krstili njeno 2 dece. Ne zive u našoj zemlji. Dozvoljava da po 3 meseca odem kod njih. Išao je i on više puta, ali ne podnosi boravak u toj zemlji, pa ne ide češće. Jedva čeka da oni dođu kod nas. Igra se sa unukom lutkama u šatoru u sobi. Sa dečakom igra razne igrice, slaze pazle i vodi ih u park i gradski prevoz, jer to obozavaju. I sad bi trebalo osuditi to što ona smatra i izjavljuje da je on najbolji tata na svetu. Biološki otac nikad nije ni vide unuke. Zato vi dezurni kritičari prvo stavite sebe u određenu sitaciju pa onda komentarišite. Imate pravo da volite ili ne volite Gocu i Rašu, ali nemate prav da nekom sudite za nešto sa čime niste do tančina upoznati.

  • Miroslav

    22. septembar 2017 | 18:18

    Kazu da nije otac onaj sto te napravio, vec onaj sto te ocuvao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA