Treba da budu zajedno, ali pod uslovom DA SE SLOBA RAZVEDE: Gagi Đogani iskreno o Luninom odnosu sa pevačem (FOTO)

- Luna je potpuno iskrena. Ta iskrenost je puno košta - rekao je Lunin otac Gagi Đogani u intervjuu za Telegraf

  • 16

Dešavanja između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, koja je priznala da je zaljubljena u oženjenog pevača, i dalje su glavna tema u rijalitiju, ali i izvan njega. Nakon što je Anabela iznela svoje mišljenje o ćerkinom ponašanju u "Zadruzi" i odnosu sa Slobom, isto je učinio i Gagi Đogani, Lunin otac.

Saška Karan rekla Slobi da ZNA da je imao seks sa Lunom, ona pobesnela, počela da lupa, urla i PLAČE! (VIDEO)

Kakvo je tvoje mišljenje u vezi sa Luninim učešćem u "Zadruzi"?

- Mogu da kažem da se Luna dosta dobro drži, da je dobra unutra, da me prijatno iznenadila. Ona je u poslednje 2-3 godine odbijala poziv za rijaliti, a i mi kao roditelji je nismo videli u tome, jer smo i mi već bili u rijalitiju. Međutim, ove godine iskazala je želju da uđe i mi smo je podržali. Pričali smo joj šta i kako, naša iskustva, ali mislim da to ne pomaže, sve dok ona ne uđe sama i ne vidi kako je tamo - rekao je Gagi.

Foto: A. Nalbantjan

KRAJ BRAKA?! Slobina žena jednim potezom šokirala sve! (FOTO)

Da li si očekivao da se Luna ovako brzo zaljubi?

- Luna i ja imamo otvoren odnos po pitanju momaka i izlazaka. I onda sam po tome provalio, u suštini, da ona nije zaljubljive prirode - kaže Lunin otac.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Šta se onda desilo tamo?

- Desilo se da je tamo potpuno drugačija priča. Sve je pet puta jače, sve. Drugo, tamo je zatvoren prostor i neko za nekog mora da se uhvati. Splet okolnosti je da se ona zbližila sa njim i da Sloba njoj prija. Nakon nekog vremena proradile su emocije. To je nešto neopisivo.

Luna se zaljubila i to priznaje, da li se i Sloba zaljubio ili igra igru?

- Luna je potpuno iskrena. Ta iskrenost je puno košta. Sloba je, kako Anabela kaže, planski ušao, ja to ne znam, moram da se ogradim. Moje mišljenje je, bilo da je on ušao planski ili neplanski, da je ušao u problem. (smeh)

Printskrin: TV Pink

Jesi li poznavao Slobu odranije?

- Nisam znao Slobu, video sam ga pred ulazak samo u nekom intervjuu, gde je rekao da ne zna da li će se zaljubiti ili imati nešto sa nekim, i tu mi je pokazao da ima neku taktiku. Da li je nahuškan od strane nekog ili svoje žene ili pr-a, ne znam - otkrio je Gagi.

Da li se možda zaista zaljubio, iako je hteo da to bude samo marketing?

- Ja koliko Lunu poznajem, ona je generalno principijalna devojka, ona je dobro znala da je on oženjen. Oni su se valjda videli na nekoj svadbi pre godinu dana. Koliko sam ispratio, ona je rekla da se u rijalitiju neće ništa desiti i nije se desilo ništa konkretno.

Foto: A. Nalbantjan

Da li si ljut što Luna nije prekinula odnos sa Slobom nakon ulaska njegove žene?

- Ona je mlada, njoj je sve dozvoljeno. Sloba je trebalo da joj da do znanja da su prijatelji. On to nije uradio. Ima dosta dokaza zbog čega nije. Ta žena kad je bila tamo, on nije u celosti preneo Luni šta se tamo desilo. Bacio mi je dete u rebus i zbunio je. A što nije uradio? Pa ja znam, zato što je zaljubljen u nju, stalo mu je do nje. Da je preneo šta mu je Anabela sve rekla, izgubio bi Lunu. Nije mu bilo u interesu - zaključuje denser.

Foto: A. Nalbantjan

Da li želiš da Luna ima nešto sa njim ?

- Ljubav je u pitanju. Sloba je sve pokazao kada mu je žena ušla u "Zadrugu" svojom reakcijom... Evo je moja žena... Šta znači to? Je l' se tako dočekuje žena koju voliš? Drugo, kada sam video kakva je Slobina žena...meni se lično ne dopada, ne uklapa se generalno sa njim. Nije dama. Nije se pozdravila sa Lunom kad je ušla kao što se Anabela pozdravila sa njima. Kada sam video njegov ženu kakva je i kako se ponela, ja sada navijam da Luna bude sa njim. Ja navijam da pobedi ljubav, ali pod uslovom da se razvede. Zato što se oni vole i to se vidi.

Printskrin: TV Pink

Je l' se bojiš da će to isto sutradan uraditi i Luni, da je prevari?

- On se čovek ohladio, jer je shvatio da ima zlo od žene. On je dobar momak ali se ohladio, ušao je u rijaliti i proradila su osećanja, srce radi tu, ne mozak. Bez obzira šta se tu dešava, oni i dalje žele da se spoje. Ja bih voleo da se nešto desi tu u rijalitiju, to je ljubav, vole se. On kad bude izašao on je gotov, tu nema spasa. Vidi se da čovek ne voli svoju ženu i da ona ne voli njega - završio je Gagi Đogani.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA