Boba došao na Breninu probu, a onda je jednim potezom pokazao da među njima i dalje sve PRŠTI od strasti! (VIDEO) (FOTO)

U intervjuu za Telegraf Brena je otkrila da je više nego spremna za spektakl u Londonu, u koji je sa njom danas, u četvrtak 28. septembra, otišao samo jedan član porodice

  • 3

Pripreme za koncert u Londonu koji će Lepa Brena održati u petak gotove su, folk zvezda danas je otputovala iz Beograda u Englesku, a naša ekipa ispratila je generalnu probu održanu pred sam polazak!

Ono što moramo da naglasimo jeste da je atmosfera bila više nego sjajna, čemu je naročito doprineo Boba Živojinović koji je jednim potezom privukao ogromnu pažnju i pokazao kako izgleda bez ustručavanja voleti ženu i pokazivati joj to kad god, gde god, i pred kim god.

No, pre nego što vidite i sami šta je Boba učinio, prenosimo vam preduhovit razgovor sa Brenom koja je bila savrešno raspoložena.

  • Pre svega na samom početku ću biti fin, jer sam čuo da šamarate novinare... (smeh)

- Siniša mi je rekao da odglumimo da sam mu udarila šamar. Mi smo pokušali to da namestimo. I ja sam ga na kraju udarila i baš je puklo. I on je na kraju sav srećan rekao tako je, uspelo je, uspelo je, tako da nije bio lažni šamar.

Foto: A. Nalbantjan
  • Da li vam je nekada tokom nekog intervjua došlo da udarite novinara?

- Došlo je do radikalne promene u novinarstvu, mi smo nekada radili sa veoma veoma ozbiljnim, edukovanim profesionalcima, sa glavnim i odgovornim urednicima. Posle 91. godine vreme se promenilo, dolaze priučena deca koja i ne znaju ko ste vi i šta ste. Jedan Milovan Ilić Minimaks i drugi pravi i ozbiljni novinari dolaze pripremljeni. Oni znaju sa kojom rečenicom će da vas isprovociraju, gde će da vas na neki način pecnu. Ali, ja sam sa godinama navikla da budem racionalna u intervjuima i da ne dozvolim da me negativne emocije ponesu.

  • Čitali smo da imate zdravstvene probleme. Kako ste?

- Pročitala sam i da sam umrla. Sad ima portala koji nemaju nikakav kredibilitet i pišu svašta... Kredibilitet je nešto što se stiče ozbiljnim radom. Nama je svima koji ozbiljno radimo od tog primitivizma u medijima i novinama muka.

  • Da li posle hiljada koncerata morate da se spremate?

- Da. Negde imate kaval, negde buziki, neki prateći vokali su se udali, neki igrači se promenili i pred sveki koncert imamo 3-4 probe da se uvežbamo i "upeglamo". Meni je bitno da sve to odradimo da bih se ja osećala sigurno. Volim da znam šta tih 15-20 ljudi u svakom momentu radi iza mojih leđa. Mi moramo da funkcionišemo na pogled. Moramo da dišemo kao ekipa. Svi veliki pevači imaju probe.

Foto: A. Nalbantjan
  • Da li je London poseban za vas ili je kao i ostali svetski gradovi koje ste obišli?

- Naravno da je poseban. Zato što sam prvi put tamo bila sa Slatkim grehom 1985. godine u velikoj hali gde nastupaju svi poznati svetski rok bendovi. Tu su svirali "Bitlsi". Velika sala i predstavlja važnu stepenicu u karijeri. Bila sam puno puta u Londonu i privatno kada je moj suprug igrao kao veteran na Vimbldonu.

  • Sprema se nova sezona "Tvoje lice zvuči poznato" i uvek u svakoj sezoni vas neko imitira. Ko vas po vašem mišljenju najbolje imitira?

- Najviše ko me karikira i pravi cirkus od toga je Dara Bubamara. Ima pumo ljudi, čak i muskaraca, koji me dobro imitiraju. A šampionka je definitivno Tijana Dapčević.

Foto: A. Nalbantjan
  • Priča se da će stefan učestvovati u "Tvoje lice zvuči poznato", šta mislite da li će vas on imitirati?

- Stefana nisam čula kako me imitira, a iskreno to mi nešto i nije prirodno. Dobro imitira muške pevače, Eltona Dzona i Miroslava Ilića. Često pravimo zezanje kući, imitiramo poznate pevače. Ja, na primer, volim da imitiram Hanku Paldum, Terezu Kesoviju i Josipu Lisac.

Foto: A. Nalbantjan
  • Ove godine slavite  jubilej. Kada očekujemo album, vaš film?

- Radimo sada jedno fino pakovanje, punjenje, sa detaljima, fotografijama... Uglavnom smo obavili sve intervjue sa ljudima sa kojima smo sarađivali u filmovima i na albumima. Možemo ga očekivati pre Nove godine. A, što se tiče albuma, upravo se sada radi, posvetila sam pesmu "Ne daj da te kradu od mene". Spot za pesmu radi Haris Dubica, a pesmu je napisao Braja. Posvećujem pesmu onima koji su živeli u staro doba, kada smo morali da budemo civilizovani i dobri jedni prema drugima.

  • Ko ide sa vama u London? Svi očekuju da vide Aleksandru Prijović na vašem koncertu?

- Ne, jedini slobodan je Viktor. Aleksandra i Filip su već bili na par dana. Boba je zauzet, tako da ne može. Ali, mi stvarno vrlo često idemo tamo, kako poslovno, tako i privatno.

Evo i snimka intervjua, na čijem ćete se samom startu uveriti u to koliko su, i nakon toliko godina braka, snažne emocije između Brene i Bobe:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    28. septembar 2017 | 18:10

    Brena je legenda,zena koja je radila na sebi a radi i danas. Sve je.postigla sama svojim radom,bez muza da je progura bez kradje i nanogice.

  • Dragannikolic

    28. septembar 2017 | 17:26

    Kompletna licnost svaka cast.

  • Realno,

    29. septembar 2017 | 11:46

    Normalna Bosnjakinja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA