≫ 

Soraji popodne zapalili auto, a ona uveče polugola otišla na Lukasov nastup i poručila da joj ne treba ni donji veš! (FOTO)

Nju uopšte nije potreslo to što je juče popodne izgoreo automobil koji je vozila nekoliko meseci, a koji je navodno u vlasništvu dečka njene drugarice

  • 14
Foto: Telegraf

Nakon što je juče na Vračaru bačen Molotovljev koktel na "maserati" koji je Soraja Vučelić vozila nekoliko meseci, ona se toliko potresla da je uveče nasmejana došla na nastup Ace Lukasa.

Soraja javno obećala da će pomoći Divni, a svi su komentarisali NAČIN na koji je govorila! (VIDEO)

U prekratkoj, ali zaista prekratkoj srebrnoj haljini sa dubokim dekolteom Soraja je jasno pokazala da nema brus, a kada se okrenula na stranu i kada je vetar dunuo, bilo je sasvim jasno da nema ni gaćice.

Ono što je još bilo primetno jeste to da je Vučelićeva skratila kosu, odnosno skinula nadogradnju, te da je ne potresa apsolutno ništa što joj se dešava u privatnom životu.

HIT SNIMAK! Karleuša davala intervju za turske medije, Tošić je zgrabio, izneo napolje i umalo ubacio u reku! (FOTO) (VIDEO)

Evo u čemu se Soraja pojavila na Lukasovom nastupu u Beogradu:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA