≫ 

Oglasila se mama Miljane Kulić: Ovo je prava istina o bolesti moje ćerke

Učesnica "Parova" zabrinula je sve naglim gubitkom kilograma, pa su odmah odjeknule priče da je lošeg zdravstvenog stanja

  • 5

Fanove Miljane Kulić šokirala je vest da učesnica "Parova" navodno boluje od teške bolesti, i da se i pored toga odlučila da treći put učestvuje u rijalitiju.

Ivan Marinković otkrio ŠOK podatak: Evo koliko mi je trebalo da SMUVAM GOCU TRŽAN!

Pisalo se da Miljana boluje od karcinoma grlića materice i da su je uprkos tome roditelji podržali u odluci da uđe u "Parove", a sada se oglasila i njena majka koja je poručila da je sa njenom ćerkom sve u najboljem redu.

Printskrin: TV Happy

- Ne boluje Miljana ni od kakvog raka. Njeni lekarski nalazi su perfektni. Vodila sam je kada je izašla iz "Parova 5" na sve moguće analize, morala sam, jer je ipak izgubila veliki broj kilograma, morala sam da se uverim da je njeno zdravstveno stanje u redu - rekla je Miljanina majka Marija.

Foto: TV Happy

- Vodila sam je i kod pulmologa, i kod kardiologa, i kod ginekologa, proveravali krvu sliku, hvala gospodu Bogu, sve je u redu - poručila je majka Miljane Kulić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA