≫ 

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Srbije

  • 89

Ovogodišnji izbor za mis Srbije biće održan 10. oktobra, a za titulu najlepše, na finalnoj manifestaciji koja će biti održana u Beogradu, boriće se 21-na lepotica iz različitih krajeva naše zemlje.

Tai Či za misice Srbije: Učitelj Drago Vulinović jednim pokretom menja raspoloženje (FOTO)

Jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

KAKO BISTE GLASALI ZA SVOJU FAVORITKINJU, KLIKNITE OVDE.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

1. Jana Radulović - Miss južne Srbije Jana Radulović poreklom je iz Niša. Planira da upiše R&B koledž I da tako iskoristi stipendiju koju dobija kao finalistkinja. Želi da se ostvari u modelingu i da postane medijsko lice. Od malena piše pesme, a njen moto je : "Ako ne idete do kraja, zašto uopšte krećete?" Njen uzor je rimski imperator Konsantin Veliki koji je promenio tok istorije.

Da biste glasali za Janu Radulović kliknite na njenu sliku iznad i glasajte na našem Fejsbuk albumu.

2. Sara Damnjanović - Sara Damnjanović je šampion u tekvondu i pobednik na Balkanskim prvenstvima i osvajač medalje na Evropskom prvenstvu za mlade seniore. Trenutno je na fakultetu za međunarodnu ekonomiju. Želja joj je da spoji međunarodnu ekonomiju i sport. Moto je: "Pobedi kad je najteže!". Njeni uzori su Milica Mandić i njen trener Dagan Jović Gale, čovek koji je svojom požrtvovanošću i trudom stvorio velike šampione.

3. Dunja Marinković - Dunja Marinković dolazi iz Zrenjanina. Studira ekonomski fakultet. Želi da postane revizor i paralelno će upisati R&B koledž. Smatra da je biti fotomodel i bloger u modi – njena skorašnja budućnost. Moto : " Najveći hendikep u životu su negativne misli." Njen uzor je Ivana Španović, svetski priznata atletičarka. Ivanina snaga i istrajnost su osobine koje želi da razvije u sebi.

4. Nikolina Bogdanović - Nikolina Bogdanović iz Pančeva. Zubni tehničar. Želi da promoviše osmeh jer smatra da su osmeh i lepi zubi ogledalo jedne ličnosti. Njena velika želja je da otvori zubotehničku laboratoriju. Kreativna je i voli izazove. Uzor u modi joj je Adriana Lima. Moto : "Svet je lepši kad se smejemo!"

5. Nina Jovanović - Nina Jovanović je balerina iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu. Od detinjstva se bavi baletom i zelja joj je da to nastavi kroz moderan balet. Modeling je njena velika ljubav. Životni uzor: profesorka baleta Maja Skenderović Bonić ali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostignuti vrh sveta. Njen moto je: "Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža."

6. Maja Marčić - Miss Vojvodine Maja Marčić završava studije dizajna enterijera u Beogradu. Već je dizajnirala hostel "Art Nikola Tesla" u Novom Sadu. Želja joj je da dizajnira nameštaj. Bavi se modelingom već 6 godina. Svetski model Nataša Vojinović joj je prijateljica, ali i uzor.

7. Branislava Pekez - Miss Štranda Branislava Pekez je iz Novog Sada i pedstavlja Color Press grupu. Diplomirani je preduzetnik. Nadogradiće svoje znanje tako sto ce upisati četvrtu godinu na fakultetu za bezbednost. Želi da radi u državnoj službi, a omiljeni pisac joj je Čarls Bukovski koji je ujedno i njen uzor.

8. Ana Ilić - Miss Vrnjačke Banje Ana Ilić dolazi iz Niša. Rođena je u Grčkoj i govori grčki i engleski jezik. Završava fakultet za sport (ima prosek iznad 9) jer želja joj je da ostane da radi na fakultetu. Nastaviće da se bavi manekenstvom. Njen moto je: "Ne sanjaj život nego živi svoje snove!" Uzori u životu su joj Olja Ivanjicki i Sofija Loren.

9. Ksenija Veličković - Ksenija Veličković je iz Beogradu. Pohađa grafičku školu I zeli da upiše kriminalistiku i postane inspektor. U životu joj je uzor mama Suzana koja je ostvarena kao supruga, majka i pravnik. Trenira ples, a još jedna njena velika ljubav je gluma. Moto je: "Vera u sebe je jedina tajna uspeha!" Njen uzor je Čarli Čaplin koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

10. Žaklina Živković - Žaklina Živković je student Pravnog fakulteta u Nišu. Poreklom je iz Gnjilana sa Kosova I Metohije. Želi da postane advokat, a uzor u životu joj je Jelena Anžujska I Martin Luter King, koji se zalagao za jednakost I ravnopravnost crnaca u Americi I govorio da je uvek pravo vreme da se uradi ono što je ispravno.Jedno vreme je igrala folklor, a njen moto je: "Cilj je bitan, ali je put do cilja još bitniji.".

11. Sara Kostić - Miss Podrinja Sara Kostić se već profesionalno takmiči na teniskim turnirima. Studira sport i želja joj je da postane uspešna žena i sportski trener. Hoće da se oproba u modeling. Uzori su joj Novak Đoković i Serena Vilijams. Njen moto je: "Osmeh i ljubav leči sve!"

12. Ivana Gojković - Gospođica Ivana Gojković je iz Zemuna. Želi da paralelno sa R&B koledžom studira prava i postane advokat. Trenutno radi kao menadžerka jednog kluba u Beogradu. Želja joj je da postane TV lice. Omiljeni pisac joj je Paulo Koeljo. Njen moto je: "Kakve su ti misli, takav ti je i život!" Uzor joj je Merlin Monro iz razloga što je uvek bila predmet divljenja iako se nekad borila sama protiv svih.

13. Hristina Jerotić - Miss Pančeva Hristina Jerotić sledeće godine završava ekonomsku školu. Hobi joj je kuvanje italijanske hrane, a planira da upiše i R&B koledž i psihologiju. Njen moto je: "Ako ne pokušaš nikada nećeš znati da li je vredelo." Uzor joj je Sindi Kraford zbog njene upornosti i istrajnosti. Uzor joj je Nelson Mandela jer je on bio sanjar koji nikada ne odustaje.

14. Hristina Vujinović - Miss Šapca Hristina Vujinović upisuje petu godinu medicine. Budući estetski hirurg govori engleski i francuski jezik. Voli da čita ruske klasike. Nedavno je bljilirala na Oriental Fashion Show u Maroku i ostala upamćena kao model koji je zatvorio i otvorio tri revije. Moto kojim se ona vodi je: "Naše je samo ono što smo spremni da damo drugima." Milena Marić Ajnštajn, koja je bila u isto vreme i patrijahalna i moderna žena, je njen uzor.

15. Anja Stojsavljević - Anja Stojsavljević završava gimnaziju u Sremskim Karlovcima. Već tri godine uči kineski jezik i dobro ga govori. Trenira i rukomet. Najverovatnije će studirati jezike u Nemačkoj. Uzor joj je Ivana Španović i Muhamed Ali koji je za sebe govorio da pleše kao leptir i ubada kao osa.Moto : "Svet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu!"

16. Ivana Trišić - Miss Beograda Ivana Trišić je trenutno na završnoj godini Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava kako bi ispunila zavet koji je dala svojoj majci. Uzor joj je Irina Šajk, poznata ruska manekenka koja se bavi i humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. Moto: "Čini dobro drugima i to ce ti se sigurno vratiti".

17. Anđela Majkić - Miss Kikinde Anđela Majkić dolazi iz Bačke Topole. Završava gimnaziju i želi da studira jezike. Cilj joj je da postane prevodilac pre svega italijanskog jezika. Njen moto je: "Sve će biti dobro na kraju, ako nije dobro onda nije kraj." Uzor joj je Odri Hepbern koja se osim svog autetičnog stila izdvojila kao najbolja glumica Zlatnog doba Holivuda.

18. Ana Mitrović - Miss Zapadne Srbije Ana Mitrović je poreklom iz Užica. Student je informacionih tehnologija i zamišlja sebe kao menadžera IT sektora. U međuvremenu želi da postane svetski model i da radi u Njujorku. Smatra da će joj pripreme za Miss Srbije 2017 pomoći da se ostvari kao ličnost. Njen uzor je Džeki Kenedi koja je u svet lansirala dominantan sopstveni stil oblačenja i ponašanja. Moto je: "Nastoj ne da budeš čovek od uspeha već od vrednosti."

19. Anđela Mihajlović - Jedna od najobrazovanijih finalistkinja je Anđela Mihajlović koja dolazi iz Niša. Završava ekonomski fakultet. Interesuje je modeling u oblasti visoke mode. Njena porodica proizvodi prirodnu kozmetiku, pa je njeno učešće u izboru za Miss Srbije još jedan korak ka postizanju promotivnog uspeha ove kompanije . Želi da putuje kako bi nastavila sa usavršavanjem i obrazovanjem. Njen moto je: "Kada, ako ne sada?". Njen uzor je Jovan Dučić, jedan od najznačajnijih pesnika srpskog modernizma, filozof, diplomata, čije reči su dela a dela jedinstvena umetnost.

20. Teodora Milić - Miss Srema Teodora Milić je najmlađa učesnica. Pohađa ekonomsku školu u Požarevcu a najbolji prijatelj joj je starija sestra čije savete sledi ali sledi i svoje snove: svetski uspeh u modeling. Njen moto je:" Privilegija je u životu naći put ka samom sebi." Uzor joj je Smiljan Mori poznati motivacioni govornik.

21. Dejana Savić - Gospođica Dejana Savić dolazi iz Beograda. Oduševljena je stipendijom R&B koledža. Za vreme priprema uspela je da po zadatku skine čak 5 centimetara u struku. Uzor joj je rođena sestra Jelena Savić koja je uspešan model u Milanu od svoje 16 godine. Njen moto je: "Budi ono što je najteže, budi čovek!" Pored setre, uzor joj je i Marija Kiri, svetski poznata i priznata naučnica koja je osvojila čak dve Nobelove nagrade za fiziku i hemiju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA