≫ 

BIO JE MOJ ANĐEO ČUVAR... Ovo je jedina ispovest Done Ares o Dinu Merlinu, a njene reči teraju suze na oči

- Pre tačno 20 godina Dino Merlin mi je pomogao da odem iz BiH u vreme završetka granatiranja - rekla je između ostalog Dona

  • 4
Foto: Instagram/donnaares

Azra Kolaković preminula je u ponedeljak, 2. oktobra, u rodnom Bihaću.

Iako smo i mi, kao i svi, nakon tužne vesti pisali i pomenuli one koji su joj pomagali dok se borila sa opakom bolešću, izostavili smo možda i najvažnijeg čoveka među pevačima, koji je od samog početka bio uz nju.

Kada kažemo početka, ne mislimo samo na početak bolesti, već na sam početak karijere.

Dona Ares jednom je, javno, na svom blogu, pisala o Donu, a tada je otkrila priču koju skoro niko nije znao.

Prenosimo kompletnu ispovest o Merlinu, njihovom divnom prijateljstvu, i detaljima koji tope srca.

- Posetio me je i naš veliki čarobnjak, Dino Merlin i to još na snežnoj Bjelašnici. Negde između šeste i sedme hemoterapije, čini mi se. I to baš u društvu moga školskog Ade i naše pevačice Maje Sar. Bila je tu i supruga našeg čarobnjaka i njegov menadžer.

TRENUTAK KOJI ĆE PROMENITI SVE: Divna uradila test i otkrila da li je TRUDNA! (VIDEO)

Žarko spakovao kofere, hoće da napusti Zadrugu i plati kaznu od 5 MILIONA, a razlog iz kog želi da ide je totalni ŠOK!

Teodora se u razgovoru sa Lunom "izlanula" i otkrila da je PAO SEKS sa Anđelom, Đoganijeva počela da SKAČE od sreće! (VIDEO)

- Sedeli smo kraj kamina i Dino mi je ispričao dve priče, o dva bolesnika od raka, jedan je ležao i izgubio, a drugi je bio aktivan i preživeo. A ja nisam stigla da mu ispričam svoju priču i da mu nabrojim sve svoje aktivnosti, jer sva sam ta psihostanja već apsolvirala. I Dino je nekada bio moj anđeo čuvar, jer postoji detalj u mom životu koji u javnosti gotovo niko nije znao. Dino mi je učinio životnu uslugu i beskrajno sam mu zahvalna na tome.

- Pre tačno dvadeset godina mi je pomogao da odem iz BiH u vreme završetka granatiranja. Negde pred zvanični kraj rata je održao koncert u Bihaću i nije odoleo mojoj želji da napusti BiH i krene konačno svojim stazama. Rat je tad već gotovo stao. Posetili smo tadašnjeg gradonačelnika Adnana Alagića zajedno. Budući da su me moji sugrađani voleli jednako i tada, Dino je želeo da se osigura i da da do znanja gradu da me nije on "odveo" ni "ukrao" nego mi samo čini uslugu. "Došao sam da vam kažem da Vaša mezimica grada želi da napusti državu. Ne bih voleo da me sutra optužujete zbog toga", rekao je Dino. Gradonačelnik se samo nasmejao, jer je znao za moju želju, a ona je bila da čim stane rat počnem graditi karijeru ozbiljnog estradnog umetnika. Poklonio nam je mala izdanja prevoda Kurana i rekao "Sretan put". A ja sam se uskoro nakon rastanka sa svojima i ratnog mraka divila svetlima Zagreba koji je u tom trenutku sjajio samo za mene. U Zagrebu smo se i rastali, a tu počinje moje odrastanje", podelila je Dona sa svima svoju priču o Merlinu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vegetarian 007

    4. oktobar 2017 | 12:42

    Hemoterapija je živa smrt!!! Pogledajte dokaze

  • gurman

    4. oktobar 2017 | 12:41

    Na tu hemoterapiju ko je otišao on je završio karijeru vrlo brzu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA