≫ 

ODRŽANO ROČIŠTE: Ceca se pojavila na sudu, pa OVAKO prokomentarisala to što Jelena nije došla!

Rat između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše traje već više od dvadeset godina, i ne nazire mu se kraj

  • 9

Ceca Ražnatović juče se pojavila na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a povodom tužbe koju je ove godine podnela protiv Jelene Karleuše.

Ceca ponovo sa svojim ljubavnikom iz spota "Kukavica", evo kako izgledaju zajedno posle 24 godine! (FOTO)

Jelena se na ročištu nije pojavila, Ceca je iz sudske ustanove izašla nasmejana, a onda je na sledeći način prokomentarisala to što i tužena nije bila sa njom u sudnici:

- Razlozi me ne interesuju, to je sada već u rukama suda, oni odlučuju o tome kada će se ko pojaviti.

- Ne bih sada polemisala na tu temu. Već me dugo i poznajete, a takve stvari rešavam na sudu, a ne u medijima - dodala je Ceca.

Foto: Stefan Gvozdić

- Ovo je jedini način da preko suda zašitite sopstveni integritet i da se odbranite od kojekakvih ljudi. Jedinu zamerku imam na to što su male kazne, tj. male nadoknade. Kada neko mora da izdvoji na hiljade evra, onda bi razmislio da li će pokušati da nekome uništava život, vređa ga ili ko zna šta ružno da radi...ali time bi trebalo da se bave političari u skupštini - rekla je Ceca za "Blic".

Foto: Vladimir Milovanović

Podsetimo, Ceca je u junu ove godine podnela novu tužbu protiv Jelene zbog uvreda i kleveta, nakon što je Karleuša rekla kako je Ražnatovićka kriva za ubistvo njenog nekadašnjeg dečka, Zorana Davidovića Ćande.

Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA