MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Žaklinu Živković, Anđelu Mihajlović i Saru Kostić (FOTO)

Upoznajte srpske misice pojedinačno

  • 2

Izbor za Miss Srbije 2017 održaće se u utorak 10. oktobra. Predstavljamo vam finalistkinje Žaklinu Živković, Anđelu Mihajlović i Saru Kostić.

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

Za ove prelepe devojke možete glasati na našem portalu Telegraf.rs.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

Žaklina Živković - Žaklina Živković je student Pravnog fakulteta u Nišu. Poreklom je iz Gnjilana sa Kosova I Metohije. Želi da postane advokat, a uzor u životu joj je Jelena Anžujska I Martin Luter King, koji se zalagao za jednakost I ravnopravnost crnaca u Americi I govorio da je uvek pravo vreme da se uradi ono što je ispravno.Jedno vreme je igrala folklor, a njen moto je: "Cilj je bitan, ali je put do cilja još bitniji."

Anđela Mihajlović - Jedna od najobrazovanijih finalistkinja je Anđela Mihajlović koja dolazi iz Niša. Završava ekonomski fakultet. Interesuje je modeling u oblasti visoke mode. Njena porodica proizvodi prirodnu kozmetiku, pa je njeno učešće u izboru za Miss Srbije još jedan korak ka postizanju promotivnog uspeha ove kompanije . Želi da putuje kako bi nastavila sa usavršavanjem i obrazovanjem. Njen moto je: "Kada, ako ne sada?". Njen uzor je Jovan Dučić, jedan od najznačajnijih pesnika srpskog modernizma, filozof, diplomata, čije reči su dela a dela jedinstvena umetnost.

Sara Kostić - Miss Podrinja Sara Kostić se već profesionalno takmiči na teniskim turnirima. Studira sport i želja joj je da postane uspešna žena i sportski trener. Hoće da se oproba u modeling. Uzori su joj Novak Đoković i Serena Vilijams. Njen moto je: "Osmeh i ljubav leči sve!"

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

Foto: Zoran Mirčetić

Production: Vesna de Vinča

Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo

Stilista: Mladen Milivojević Baron

Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture

Nakit: BlingBling

Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija

Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović

Šminka: Golden Rose Srbija - Aleksandra Bajić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA