≫ 

Dobila sam poruku od Goce Tržan, ostali smo bez stana! Sestra Ivana Marinkovića se uključila u "Parove" i saopštila mu šokantne vesti!

- Znaš šta smo sve u životu prošli i uvek smo pomagali jedno drugom - započela je razgovor Ivanova sestra kada se javila putem telefona

  • 29

Kada se u "Parove" telefonskim putem uključila sestra Ivana Marinkovića kako bi bratu saopštila najnovije vesti iz spoljnjeg sveta, svi su ostali zatečeni.

Nakon što je Ivan Marinković opleo po Goci Tržan i njenom mužu, pevačica mu ODBRUSILA za sva vremena! (FOTO)

- Kako si, Ivane? Ne deluješ mi dobro. Reci mi, je l' ti mene voliš? Ja tebe volim! Znaš šta smo sve u životu prošli i uvek smo pomagali jedno drugom - počela je Ivanova sestra Teodora, a onda je objasnila razlog zbog kojeg se javila.

Printskrin: TV Happy

- Moraću ovim putem da ti nešto saopštim. Molim te da se smiriš, popij čašu vode. Dobila sam poruku od tvoje bivše supruge. Goca odustaje od plaćanja stana, tako da smo stan našeg oca i majke izgubili. Goca je za vreme tvog boravka u rijalitiju donela tu odluku. Molim te da se samo ti dobro držiš tu - poručila je.

- Neka bude šta bude. Ja se uopšte sada ne nerviram. Ako je ona to odlučila, to više govori o njoj - samo je rekao Ivan.

Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    11. oktobar 2017 | 22:00

    Placala je "njegov" stan jer on nema od cega da ga placa,jer ako ne placa,izgubit ce ga. Sada posto gospodin je ogovara javno i pljuje,prica kako zive u njegovom stanu,nece vise da placa,pa evo gospodine placajte svoj stan vi dalje. Bravo Goco

  • Podrška za Gocu

    11. oktobar 2017 | 20:13

    Pa žena je izgleda pomagala njemu da ne ostane bez očevog stana tako što mu je ona plaćala dugove,a on je ogovarao i svašta pričao o njoj.Zato je Goca presekla i rekla nema više.Bravo Goco ,tako i treba sa ološem.

  • lena

    11. oktobar 2017 | 18:44

    Alo bre ljudi, on je javno proziva i pljuje a ona da mu placa stan? Pa gde zivite? Ko normalan bi pristao na to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA