≫ 

NJEGOV BOG JE MAJKA, A BEZ ŽENA NE MOŽE! Detektivka koja je radila na slučaju Jelene Marjanović pred kamerama iznela ŠOK tvrdnje o Zoranu!

- Nigde u toj podršci koje su mu pružale žene nije pomenuta Jelena - rekla je Katarina

  • 10
Foto: Telegraf

Katarina Ostojić, detektivka koja je paralelno sa policijom vodila istragu o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, otkriva sve tajne porodice pokojnice, kao i detalje kako je upoznala Zorana, njegovu ljubavnicu, i kako ga je privolela da joj ispriča istinu!

Ostojićeva kaže da je Zorana upoznala preko njegove ljubavnice, Zorice.

Do Zorana sam došla preko Zorice, njegov broj sam dobila odmah, čim sam na sastanku rekla tiganj, on je od tog trenutka jedva čekao da se nađemo. U prvom trenutku je rekao da je ogromna hajka novinarska na njega, i pitao me da li treba da ide na sud i da tuži novinare. On nigde nije išao bez oca Vladimira i Zorice. Rekao mi je da sumnja na Novi Pazar, i da se u poslednje vreme nije dobro slagao sa Jelenom i da su se često svađali. Sumnjao je da im je neko iz Novog Pazara bacio magiju - počela je Katarina.

- Ja sam sigurna da je ubistvo izvršeno tiganjem. Naime, motala sam po glavi jedno ubistvo Jelene iz Šapca koju je dečko ubio tiganjem, i ja sam pitala da li je Marjanovićima nestao tiganj, na šta je Zoran odgovorio potvrdno, i nakon toga se zaitrigirao ko sam ja i kako ja to mogu da znam, i odmah je rekao da želi da me vidi - tvrdi detetktivka.

Foto: TV Happy

Zoran se najviše boji da ostane sam. Ovim produženjem pritvora od 30 dana, on će morati sve da kaže. Ubiće ga samoća - iznela je Katarina svoj stav.

Ostojićeva je prepričala i nekoliko situacija iz susreta sa Zoranom.

- Jednom sam ga čekala od 11 uveče do pola 4 ujutru u Knez Mihajlovoj. On je stalno odlagao susret i izmišljao izgovore, a ustvari nije smeo da dođe bez mame i tate - ispričala je Katarina.

- On se predstavlja kao vernik a ustvari je muka crna, ne veruje ni u šta. Njegov svet je kuća a bog mu je majka. On je dete od 9 godina, on uopšte nije čovek - kaže Katarina.

Foto: Telegraf/Informer, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

KAko tvrdi, Marjanović je posle ubistva postao magnet za žene.

- Javljale su se sa svih strana. Pružale mu podršku. Meni su slale selfije iz toaleta da ih prosleđujem Zoranu. A i on nije mogao bez njih. Njemu su one bile potrebne, on bez žena nije mogao da funkcioniše. Nigde u toj podršci koje su mu pružale žene nije pomenuta Jelena. Svaki dan su mu stizala srca, cveće, snaga.. I one su se njemu sviđale ali nije smeo od Zorice i njene ljubomore - objasnila je Zorica.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesla

    14. oktobar 2017 | 11:08

    Nego gde imaju da se kupe kavurma i čvarci baš mi se jedu?

  • miki

    14. oktobar 2017 | 15:33

    Sve mi je ovo vise....Ali u jednu ruku je dobro sto je ovoliki pritisak javnosti i nadam se da ce ovo u skorije vreme biti zavrseno,nadam se da ubica nikafa vise nece videti svetlost dana...

  • Marija

    14. oktobar 2017 | 12:49

    Šerlok ulazi u zadrugu haha molim vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA