Stanija prvi put otkrila šta je SVE operisala, i kolika je PRAVA veličina njenih grudi! (FOTO)

Stanija je na Instagramu detaljno opisala koje je plastične operacije imala do sada

  • 11
Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Konačno je Stanija odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala, i jedna od njih će sigurno sve iznenaditi.

Sećate li se Stanije? Skinula se i objavila bezobrazni kućni snimak iz Amerike! (VIDEO)

Nije nikakva tajna da Stanija ima silikonske grudi, a ako ste se pitali da li su one "trojke", "četvorke" ili "petice", Dobrojevićeva je rešila i tu misteriju.

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk - isto. Usne - otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda - hijaluronom. - poručila je Stanija koja je potom po prvi put otkrila da je imala i plastičnu operaciju za koju niko nije znao.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

- Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom - zaključila je starleta.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA