Majka me je blokirala, namestila mi je da se odreknem kuće! Sin Snežane Đurišić otkrio nove šok tvrdnje iz odnosa sa pevačicom

- Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću - rekao je Marko Gvozdenović

  • 22

Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić, progovorio je o nekim nepoznatim detaljima vezano za odnos njega i njegove majke. On je ispričao da se odrekao kuće u njenu korist.

Spavao sam na klupi u parku... Sin Snežane Đurišić otvorio dušu i ispričao kako ga se majka odrekla

- Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: "Ti si se odrekao u moju korist". Bukvalno mi je namestila da se odreknem u njenu korist. Ona je rekla kad je tata umro: "Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu". Mislio sam: "Važi, majka mi je, uvek je bila tu uz mene". Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću - rekao je Marko.

Foto: Youtube/Zvezde Granda Specijal

On tvrdi da ne zna zašto se ona ponela tako prema njemu.

- Ona se mnogo izmenila u poslednje vreme, ne znam šta joj se desilo. Nema nju šta slava da diže, ona je najbolji pevač već decenijama. Nikad je nije bilo ovoliko u medijima - naveo je on.

Daljinac

(Telegraf.rs/"Puls")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo za majku

    18. oktobar 2017 | 10:14

    Pametna žena,jer takav neradnik bi verovatno kuću prokockao.

  • Dragan

    18. oktobar 2017 | 11:14

    Pa nisi ti tu kuću ni sagradijo.. Mlad zdrav imaš vremena da si napraviš sam kuću...

  • Ana

    18. oktobar 2017 | 10:10

    Pa,ti jos nisi poceo da trazis posao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA