Nakon što je Goca Tržan šokirala izjavom da joj je bivši muž pretio odsecanjem prstiju, oglasio se Ivan Marinković!

- Tada sam uradio jednu kardinalnu grešku, koju je ona iskoristila - rekao je Ivan Marinković u "Parovima"

  • 9

Nakon što je Goca Tržan otkrila šokantne detalje iz braka sa bivšim suprugom sa kojim ima ćerku Lenu, navodeći i to da je hteo da joj odseče prste, oglasio se i Ivan Marinković koji je trenutno u "Parovima".

PESNICOM U GLAVU! Političar tukao bivšeg muža Goce Tržan, ukućani aplaudirali i navijali! (VIDEO)

- Bilo je svega! Od toga da će da mi seče prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka. Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegova ćerka - izjavila je Goca u utorak u emisiji "Amidži šou".

Foto: ATA images

Ivanu Marinkoviću je u jednom od uključenja u "Parovima" saopšteno šta je Goca izjavila, nakon čega je on izneo svoju stranu priče.

- Pre četiri ili pet godina trebalo je po sporazumnom razvodu, po njenom predlogu, da mi skinu sporazumnog dužnika. Ja sam je najnormalnije pitao kada će da mi skine solidarnog dužnika, ona je to odbila. Tada sam krenuo u raspravu sa njom. Ako neće da mi ukine solidarnog dužnika, koji mi je najmanje bitan, šta onda da očekujem kasnije. Zatim kada sam je pitao da li to znači da ćeš za pet godina da me zezneš i za stan, ona je rekla "otom-potom", što se i obestinilo, skinula mi je hipoteku. Tada sam uradio jednu kardinalnu grešku, koju je ona iskoristila. Vređali smo se međusobno i rekao sam joj: "Budeš li me zaje*ala za stan, iseći ću ti ruke". Ona je to iskoristila i prijavila me policiji - rekao je Ivan.

Printskrin: TV Happy

- Isto veče je došla je policija kod moje majke i rekla da se javim ujutru. Javio sam se, pokazali su mi poruku i rekao sam da sam napisao to što su videli, ali u afektu, jer naravno ja nisam Hanibal Lektor. Nagodio sam se sa njima, dobio sam uslovnu kaznu i to je to - dodao je Marinković.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    19. oktobar 2017 | 11:11

    Ovaj nema druge price sem bivse zene kad god udje u rijaliti samo o njoj ptica. Zakljucak je da ulazi samo iz razloga da iznosi prljav ves iz davno zavrsenog braka. A koga je briga za to???

  • Milka R.

    19. oktobar 2017 | 12:36

    Goca iznosi prljaviji ves sramota.. pa mora i on da se izjasni!!

  • Koja

    19. oktobar 2017 | 12:26

    Nije vredan ikakvog komentara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA