Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana Marinkovića!

- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom - izjavila je Goca Tržan

  • 22

Prepucavanje bivših supružnika se nastavlja, i nakon što je Ivan Marinković u nekoliko navrata isprozivao Gocu Tržan u "Parovima", pevačica je odlučila da otkrije šokantne detalje iz njihovog braka.

Dobila sam poruku od Goce Tržan, ostali smo bez stana! Sestra Ivana Marinkovića se uključila u "Parove" i saopštila mu šokantne vesti!

Goca Tržan tvrdi da je Marinković u kladionici potrošio 20.000 evra koje je ona dobila za učešće u "Survajveru" i da ju je ostavio sa 1.500 dinara u džepu. Takođe, pevačica tvrdi da joj je Ivan u porukama pretio nasiljem.

- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom - rekla je Goca koja je na pitanje šta se nalazi u tim porukama, odgovorila:

Foto: ATA images

- Iskreno, dno dna mi je uopšte što sam ti i sve ovo ispričala... Bilo je svega! Od toga da će da mi seče prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka. Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegova ćerka.

Prinskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Na konstataciju da je Marinković u "Parovima" pričao da je Goca seksualno devijantna, Tržanka je uzvratila rečima:

- Čula sam da je to pričao. Sram ga bilo. Ološ!

Foto: Instagram/radomir_novakovic

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    18. oktobar 2017 | 06:40

    Da malo imas postovanja prema sebi nebi komentatisala sta on kaze .Nepustaj se na njegov nivo ako ne radi sebe bar radi vaseg deteta.

  • mile

    18. oktobar 2017 | 08:07

    Sto posto istina!.Laka roba,to znaju i vrapci na grani.

  • Olja pupovac.

    18. oktobar 2017 | 07:46

    Ne. Branim. Marinkovica ali Goca nije svetica cak mi je ona odvratnija nego on po pitanju nekih stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA