Znao sam da me Goca vara... Ivan Marinković ne prestaje sa iznošenjem prljavog veša i optužbama na račun bivše supruge

Ivan Marinković ispričao je u rijalitiju "Parovi" navodne detalje Gocine preljube

  • 13

Ni posle silnih prepucavanja putem medija, rat između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića, koji je trenutno u "Parovima", ne jenjava.

Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana Marinkovića!

Ivan Marinković tvrdi da se od Goce Tržan razveo posle pet godina braka, jer je saznao da ga vara. U rijalitiju je ovaj put pričao o detaljima navodne Gocine preljube.

- On se zove Marko. Ona je bila pozvana od strane jedne televizije da sa dve poznate ličnosti za jednu beogradsku firmu koja distribuira alkoholna pića, tačnije viksije, ode na tri dana u Škotsku da ih reklamira. Meni je bilo čudno, jer znam da Goca ne pije alkohol, da je totalni anitalkoholičar, a pristala je da reklamira takav neki proizvod. Imao sam veliku želju da odem u Škotsku, veže me za neki fudbal koji pratim. Vratila se u Beograd i tada su počeli problemi. Tada sam primetio da šara, vara, da krije telefon. Počela je da izlazi sa tim momkom - pričao je Ivan.

Printskrin: TV Happy

- Do tada smo na svaku svadbu, na svaku proslavu išli zajedno, kao svi bračni partneri, ali sam primetio da je počela da me izbegava. I onda je počela da priča kako sa tim prijateljima iz Škotske ide na večeru, a mene ne zove. Onda je išla da skače nekim paraglajdingom. Ja kažem: "Ajde, idem i ja sa tobom, taman da te snimam kamerom kako skačeš", a ona mi je rekla da mora da proveri sa nekom producentkinjom. Ta žena joj je rekla da ja mogu da krenem, a onda je Goca meni rekla: "Ti ipak ne treba da ideš". Ubrzo sam već bio siguran da me ona vara - završio je Marinković u "Parovima".

Foto: Vladimir Milovanović

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    20. oktobar 2017 | 21:02

    E pa prevrsio si svaku meru! E pa i trebala je da te vara, da si necemu valjao ne bi te ni varala!

  • Teo kralj

    20. oktobar 2017 | 21:22

    Imao sam veliku želju da odem u Škotsku, veže me za neki fudbal koji pratim .... u kladionici ....

  • čarls bronson

    20. oktobar 2017 | 20:50

    E moj jelene, lopataru .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA