≫ 

Dosta je živela na mojoj slavi: Evo šta je Karleuša rekla o suđenju sa Cecom (VIDEO)

Jelena Karleuša je danas prokomentarisala suđenje sa Cecom

  • 14

Sukob između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše se nastavlja, i Karleuša je danas na snimanju "Zvezda Granda" ponovo potkačila veliku rivalku. 

Nekad smo bile jedno, a Ceca me nije pozvala ni kad mi je majka umrla: Mira Škorić prvi put otkrila u kakvim je odnosima sa Ražnatovićevom

Ceca se danas pojavila na sudu, i na svom Instagram profilu objavila fotografiju ispred sudnice. Karleuša se nije pojavila, i kada smo dva sata kasnije razgovarali sa njom, Jelena je rekla da ne zna zašto je Ražnatovićeva došla u sud, jer je, kako navodi, suđenje zakazano tek za 12. decembar.

Na pitanje zašto se nije pojavila na suđenju sa Cecom, Jelena je odgovorila:

- Moje suđenje sa Svetlanom Ražnatović je zakazano za decembar. Ona se verovatno pojavljuje da biste je vi slikali, a da bi ona tome dala na marketingu, mislim da marketing više od mene neće dobiti, dosta je živela na mojoj grbači i na mojoj slavi. Kači se za sve živo što je vezano za mene, i to joj više neću dati. Ja sam pozvana 12. decembra na suđenje i boli me k**** da više pričam o Svetlani Ražnatović - poručila je Karleuša.

Pogledajte šta je Karleuša rekla o Ceci:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA