≫ 

Edita konačno progovorila o Luni Đogani, evo šta kaže na priče da joj je rođaka preotela dečka i u kakvim su zaista odnosima!

Nakon što je Luna priznala da jeste imala kontakt sa Editinim bivšim dečkom, pevačica grupe Ministarke oglasila se za Telegraf

  • 20

Već dve nedelje u javnosti se šuška o tome da je Luna Đogani rođaki Editi Aradinović preotela dečka, te da je to razlog iz kog njih dve već duže vreme ne govore.

Ovo pitanje postavio je i jedan gledalac tokom Pitanja gledalaca, a kada ga je Ognjen pročitao Luni ona se zbunila, pa odgovorila sledeće:

- Je l' moram da odgovorim sa da ili ne, ili mogu da objasnim? Edita je moja rođaka... Ona je bila sa tim dečkom, raskinuli su. Ja nisam znala da je to bio njen dečko - rekla je Luna, naglasivši da joj nije jasno otkud to pitanje, pošto za tu "situaciju" znaju svega tri-četiri njoj bliske osobe.

Foto: Telegraf

Iako nam je, pre nekoliko dana kada smo je pitali Edita rekla da je ta priča laž, nakon Luninog priznanja ipak ima drugačiji stav.

- Ja sam rekla da neću to da komentarišem. Sve je okej sa nama, ljudi. Neću da komentarišem privatni život, ni zbog čega. Ne postoji nikakav razlog... Super je, sve je ok. Nema nikakvih problema. Ne znam šta je Anabela rekla, mislim da nije ništa drugačije... Ja više neću svoj privatni život da iznosim u javnost - počela je Edita.

RAT ZBOG BIVŠEG DEČKA! Anabela plakala kao kiša, a Lunina kuma tvrdi da Edita i Kija spremaju zaveru!

Kada smo Editu pitali za komentar na jučerašnju Anabelinu izjavu u kojoj je rekla: "Ne znam šta Editi ovo treba, uopšte mi nije jasno zašto to radi kada je sama rešila problem sa Lunom, ne problem, nego nesporazum", pevačica je rekla sledeće:

- Ništa se nije desilo. Ne znam šta je sa ljudima. Na ovo nemam komentar.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li je njen bivši dečko zaista bio sa Lunom, Edita je to demantovala:

- Nije bila s njim. Da li je to dovoljno? Kako je ona rekla, tako je. Da li znaš da je meni gnusno i odvratno da se bavim ovakvim stvarima... Toliko lepih stvari u životu ima... Ja da se bavim ko je s kim bio, neću iz principa. Neka bude kako je ona rekla - rekla nam je Edita.

- Ja sam Lunu u životu videla 10 puta. Nažalost, nemamo nikakav kontakt, ne zato što smo ljute. Prosto, ima nas mnogo u familiji, nismo odrastale zajedno - objasnila nam je Edita na pitanje u kakvim je odnosima sa Lunom.

(D. Bukovčić/Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA