≫ 

Suzana Mančić otkrila u čemu se oseća najviše SEKSI i sigurno nije ono što mislite! (VIDEO)

Suzana priznaje i u kom komadu garderobe je muškarcima najprivlačnija

  • 2
Foto: ATA Images

Suzana Mančić sa osmehom na licu stigla je na prestonički parti povodom promocije energetskog pića Koks, gde je sa našom ekipom progovorila o pehovima u karijeri, kako se snalazila u neobičnim situacijama koje su joj se dešavale i to pred kamerama, a otkrila je i u kojoj odevnoj kombinaciji muškarci nisu mogli da joj odole.

KIJINA VELIKA ISPOVEST: Ovo je istina o seksu sa Slobom, novom dečku, pretnjama Luni i Anabeli, i novcu koji joj muž duguje! (VIDEO)

  • Kako mi žene da se ugrejemo kada idemo u noćni provod, a takođe i da lepo izgledamo?

- E pa kad idemo u noćni provod onda moramo da se razgolitimo. Jja se uvek divim devojkama koje idu sa golim leđima, bez rukava, to moraš da imaš neku stvarno posebnu energiju. Da li su to ova energetska pića koja se nude, ja ne znam ili ih možda greje ljubav iznutra.

  • Da li vi kao majka kažete svojim ćerkama "čuvaj se, treba da rađaš"?

- Čuvaj krsta, to je glavno! Jako sam srećna što su se ponovo vratile u modu pantalone sa visokom pojasem. Mi u kući imamo gomile potkošulja, šlofijanki koje sam ja njima kupovala, a one ništa nisu nosile.

  • Kada vi vratite film u vaše dane kada ste išli na premijere, crvene tepihe, koliko puta vam nešto nije odgovaralo, bilo tesno i niste mogli da izdržite? Jel ste imali neki peh?

- Pa bilo je različitih pehova, pukne ti rajsfešlus, nešto se otkači, pukne ti bretela ili ti se otkopča brushalter, a taman si izašao i šta ćeš sad...

Foto: Telegraf
  • I šta ste radili?

- Pa ništa, ima prijatelja koji su spremni da pomognu. Jednom recimo mi se desilo da nisam dobro zakopčala rajsfešlus, a on je bio pozadi i ne mogu da ga dohvatim. Bila je tu jedna moja prijateljica i samo sam joj rekla "ajde sa mnom u wc" a ona me gleda šta mi je. Reko polazi! Tako da sam našla prijatelja u nevolji i sve je bilo u redu... (Smeh)

  • Savet za sve poznate ličnosti kad im se desi neki peh u javnosti, da se sapletu, da im se štikla polomi, šta uraditi u tom trenutku?

- Pa ništa, otići kući ili se skinuti bos. Stvarno meni se za sve ove godine dešavalo i da mi pukne štikla i da mi spadne suknja na otvaranju nekog festivala... (Smeh)

  • Kako je to izgledalo?

- Krenula da klizi, a voditelj sa kojim radim u paru on to naravno ne zna i ja se samo sakrijem iza njega, reko sad je gotovo direktan prenos na televiziji, međutim ona se tu negde zadržala i onda sam samo rekla preuzmi i izvukla se sa osmehom naravno... To su tako neki pehovi koji se pamte i uvek ti izmame osmeh.

Foto: Telegraf
  • Sa čime upoređujete osećaj kada skinete štikle koje su možda i broj manje ali su vam se dopale?

- A više ne, ne nosim broj manje... Ne, ne, ne... Sad kupujem broj veće... Nosim 38, ali ako duže stojim u 38 postane mi tesno, sad nosim 39... Divota jedna i onda mi je lako! Imam prijateljice koje u tašni nose uvek baletanke, kad se malo umoriš i kad te više niko ne gleda ti se preobuješ i to je to!

  • U čemu ste muškarcima najviše seksi?

- U bade-mantilu. Ja mislim da je to najseksi autfit. (smeh)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perun

    2. novembar 2017 | 16:28

    Grany

  • Vera

    3. novembar 2017 | 14:22

    Grozna je u ovoj bundi. Kada će žene shvatiti da nema ničeg lepo u jadnim odranim životinjama? Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA