Dara je prosta, jeftina, deluje mi masno! Saša Vidić brutalno isprozivao Bubamaru, pogledajte šta je tek rekao o Dragani Mirković i Karleuši!

- Dragani Mirković nema pomoći, bez obzira na količinu para koju ima - rekao je kreator

  • 15

Kreator Saša Vidić poznat je po svojim oštrim kritikama koje upućuje na račun poznatih ličnosti. Vidić nema dlake na jeziku, pa često dobro "potkači" poznate dame i njihov stil jako strogo prokomentariše. Zbog toga je često dolazio u sukob sa mnogim pevačicama, koje nisu mogle da pređu preko Vidićevih reči i loših ocena na račun njihovog stajlinga.

Karleuša ušla u lift, skinula brus, isturila OGROMNE grudi, a Turci se načisto pogubili! (FOTO)

Foto: Telegraf

Međutim, ono što je svima poznato je da se kreatoru po najmanje sviđa stil jedne naše poznate pevačice, pa uvek iskoristi priliku da joj ukaže na greške koje po njegovom mišljenju pravi Dara Bubamara.

- Sa Darom ne bih radio da nemam za koru hleba. Pre bih kopao po kontejneru. To je zato što je jako neobrazovana, izuzetno prosta, loš čovek, kratka, jeftina… Deluje mi masno, a kada vidim ljude iz javnog života sa masnom kosom, licem, dođe mi da im kažem poljubio bih te u teme, ali postim. Pre bih spalio sve svoje stvari nego na njoj da vidim nešto iz moje kolekcije. Ne mogu da komuniciram ni sarađujem sa ljudima koji imaju vokabular od 30 reči, a ona je jedna od njih - rekao je Vidić.

Foto: Telegraf

Dragana Mirković je bila sledeća na redu i kreator je izjavio da bi Dragana morala da izdvoji malo veću sumu novca kada kupuje garderobu, da bi ličila na nešto.

- Dragani Mirković nema pomoći, bez obzira na količinu para koju ima. Jao, lažem, pa ja sam joj radio dva spota krajem devedesetih, sad sam se setio. Tada sam bio mlad i trebale su mi pare. I jedino je tada na nešto ličila. Ma to što imaš dvorac ne znači da imaš ukusa. Pare nisu merilo stila. Ali kada bi plaćala nekoga da je sređuje i stilizuje, možda ne bi ni imala dvorac. Onda bi trošila na garderobu kao Jelena Karleuša - konstatovao je kreator.

Foto: Telegraf

Kreator je ipak imao i reči hvale za jednu pevačicu. Reč je o Jeleni Karleuši za koju Vidić smatra da jako puno ulaže u svoj stil oblačenja, što se da i primetiti.

-JK i ja nismo dobri, ali joj skidam kapu. Žena troši sve pare na krpice. Umem da se našalim i kažem da joj nema Duška, glodali bi svi u kući koru 'leba - zaključio je Saša Vidić.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA