≫ 

Opet pada u depresije, momci i estrada su joj došli glave... Otac Rade Manojlović zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje!

- Niko nije vredan njenih suza - kaže pevačicin otac

  • 7

Pevačica Rada Manojlović prema tvrdnjama njenog oca u poslednje vreme ne stoji baš najbolje sa zdravljem, malo jede, malo spava i upada u depresije, a on ne zna kako da joj pomogne.

Savetovao je svoju ćerku da dođe na selo i da se odvoji od svih stresnih situacija koje je dovode u to stanje ali, kako kaže, ona ne želi da ga posluša.

Luna i Sloba otkrivali tajne ukućana da bi dobili nagradu, a kad je on pomenuo Anđelu Vešticu posle 60 sekundi se pokajao! (VIDEO)

Rade smatra da estrada i momci loše utiču na njeno raspoloženje i da se zbog toga konstantno nervira.

Foto: ATA images

Tačno je da je ponovo počela manje da jede i da ne spava. Kako sam čuo, opet pada u one njene depresije. Ja joj kažem da dođe na selo, a ona neće. Da me malo sluša, sve bi bilo u redu. Njoj su estrada i momci došli glave, nervira se oko pesama, pa oko tih momaka. Niko nije vredan njenih suza - iskreno je ispričao Rade Manojlović za "Svet".

Međutim, Rada je pre nekoliko dana rekla da je u njenom životu trenutno sve savršeno, toliko da se plaši da je neko ne urekne i da joj, baš zbog toga što konstantno priča da je kod nje trenutno sve "med i mleko" strahuje da nešto ne pođe po zlu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    17. novembar 2017 | 18:06

    Rado, čuvaj zdravlje dušo. To kad jednom izgubiš više ga nemaš. A kad si zdrava, biće i slave i pesama i momaka. Niko neće suta (daleko bilo) da ti kaže "hvala". Još si mlada i pre svega voli sebe i brini o sebi. Ne slušaj druge, ljubomorni su i zavudni. A kad si ti u pitanju imaju i zašto.

  • Sneža

    17. novembar 2017 | 17:48

    a ti znaš šta devojka radi Rada je borac radi mnogo a to nije lako.Otac brine ko svaki roditelj

  • &

    17. novembar 2017 | 17:43

    Pa nece na selo, zasto je pobegla....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA