≫ 

Aleksandra Subotić van sebe: Majka hoće da mi oduzme ćerku i da je da drugim ljudima! (VIDEO)

- Jedino rešenje je da ja tužim moju majku, pa da vidim dokle će to da ide - rekla je uplakana Aleksandra

  • 16
Foto: TV Happy

Aleksandra Subotić van sebe je i ne prestaje da plače jer je saznala da je njena majka Ljuba Pantović podnela tužbu protiv nje, kojom želi da postigne to da se Aleksandri oduzme starateljstvo nad ćerkom Magdalenom!

Njen nivo je podzemlje, ona ima đon umesto obraza: Nakon što ju je Aleksandra nazvala čedomorkom, Ljuba brutalno uzvratila ćerki

Naime, po Aleksandrinim rečima, Ljuba je podnela tužbu protiv nje pošto je dete ostavila kod čoveka koji je, kako je Aleksandra rekla "narkoman i nespodoban da čuva njenu ćerku Magdalenu".

Reč je o Aleksandrinom ocu Karađorđu koji kao prvi rod ima zakonsko pravo da pazi na Aleksandrinu ćerku, ali tužba u kojoj je Ljuba navodno navela kako on nije podoban za staratelja može da dovede do toga da se mala Magdalena oduzme Aleksandri.

Printskrin: TV Happy

- Ja se gušim, ovde mi stoji, i taman mi dođe juče da se iole smirim, i ujutru mi kažu "Ajde, Aleksandra, ustani i spremi se da ideš negde". Ja sam pomislila vode me zbog vize... Ja sam dobila vizu i hvala produkciji što sam ja dobila vizu, jer sam je dobila isključivo zbog garancija ove produkcije. Međutim, ja sam pre toga odvedena u Socijalnu službu gde je meni predočeno da sam ja dobila tužbu od sopstvene majke ne za to što Karađorđe čuva dete, ne misli ona da je Karađorđe loš staratelj, nego ona želi da se oduzme dete i da ide u hraniteljsku porodicu! Ona želi da moje dete ima hraniteljsku porodicu!- rekla je potresena Aleksandra.

- Ja gledam Davida i ja ću da puknem, ja sam puna mržnje! Ne može David da brine o njoj jer nema pravo... Ja ne znam šta da radim... Pitala sam u socijalnoj službi može li David da brine o njoj, rekli su mi da mi ne padne na pamet! Ali ne pravi socijalna služba problem nego Ljuba. Meni je žena iz službe rekla: "Da nema Ljube, ja se tebi ne bih ni javila" - ispričala je Aleksandra u suzama.

- Jedino rešenje je da ja tužim moju majku, pa da vidim dokle će to da ide. Moram da zovem advokata, jer ne znam šta drugo da radim. Nemam rešenje nego nju da tužim, kraj. Nervni slom ću da dobijem - plakala je Aleksandra.

Foto: TV Happy

Pre ovog razgovora sa ukućanima, David je posetio Aleksandru, kako bi pokušao da je uteši i smiri.

- Meni se ne sedi ovde, ja želim da izađem, pun mi je đavo svega i ne sedi mi se ovde. Ja sam od nje dobila tužbu na dve strane, meni nije dobro majke mi! Ja se uopšte psihički ne osećam dobro. Davide, ja sam mrtva ozbiljna, ja upošte više ne želim ovakve stvari. Ona je sve napisala na papiru i još je sve izdramatizovala, neke bolesne stvari - da smo ti i ja radili seksualne konotacije pred detetom... Meni izvuku emocije, ja nisam hladna, meni ovde kulja! Ja se ne osećam psihički najbolje i to je to. Ona ide toliko nisko, nju zabole za život tog deteta ona bi dete zgazila kao mrava radi svog cilja. Ja trenutno ovaj rijaliti ovde ne osećam, ja sam ovde ko u zatvoru, a ti si kao napolju - rekla je Aleksandra Davidu.

Printskrin: TV Happy

- Ja Magdalenu stalno obilazim, bio sam na rođendanu... Jako izgledaš stresno. vidi se. Reci mi je l' hoćeš da ostaneš ili da ideš?! Ja tebe pratim 24h, ne jedem, ne spavam... Njoj je cilj da tebe uništi, da te sroza... Ona stalno radi nešto protiv tebe, ne mogu ni da pričam. Njoj je bitno da ona bude u medijima! Ja sam joj rekao da ovde niko ne sme da spomene dete. Jedino što ne želim je da uništiš svoje zdravlje, tvoje zdravlje nema cenu. Podržaću svaku tvoju odluku - smirivao je David Aleksandru.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rea

    17. novembar 2017 | 16:54

    Vise bi trebala da se sekira sto ide polugola,menja partnere kao carape..Kako ce ona da vaspitava dete??Jadno detence!!

  • Zoran

    17. novembar 2017 | 18:23

    Pa kako su uzeli Marku i Divni dnk dete,tako treba i Aleksandri da odvedu dete u hraniteljsku porodicu,a za to ima barem 100 razloga.

  • Kristijan

    17. novembar 2017 | 16:52

    Sve smisljeno da bi se nasi ljudi primili i gledali,i ovo i trudnoca i ostalo...providno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA