≫ 

Goga Sekulić otkrila zbog kojih 7 reči 15 godina ne priča sa Karleušom, i šta je potrebno da se desi da bi se konačno pomirile! (VIDEO)

Jedan komentar bio je dovoljan da Goga i Jelena 15 godina ne progovore nijednu jedinu reč. Međutim, posle ovih Goginih reči, vrlo je izvesno da do pomirenja može lako da dođe

  • 7

Goga Sekulić i Jelena Karleuša već 15 godina ne razgovaraju.

Međutim, kako smo načuli da je Goga spremna na to da stavi tačku na višegodišnji "rat" sa Jelenom, upravo to je bila tema našeg razgovora sa pevačicom. U iskrenom intervjuu za Telegraf, Goga kaže da je spremna na to da ona i Jelena "zakopaju ratne sekire" i da budu u korektnim odnosima.

Najseksi Albanka bez brusa dovela muškarce do ludila, a onda je sela pored žestokog frajera i razbesnela sve žene! (FOTO)

No, prvo smo popričali na temu njene nove pesme "Božić" koja će za nekoliko dana ugledati svetlost dana, kao i spot u kom se Goga pojavljuje elegantnija nego ikad, i u skladu sa pesmom, nema provokativnih haljina i kostima.

  • Sve si iznenadila stajlingom u novom spotu, svi su očekivali da budeš razgolićena kao do sada.

- Pa eto, po prvi put sarađujem sa jednim mladim modnim stilistom i dizajnerom koji voli seksepil, ali po naređenju reditelja sam morala. (smeh) Ovo ovo je najviše što je moglo. Da ste videli prošle kombinacije ne bi verovali da sam to ja.

Foto: ATA Images
  • Kako se ti sada osećaš u damskom fazonu?

- Pa iskreno da ti kažem prija mi, malo mi je sada toplo, ali kada je Stefan Ristić izvadio haljine sve su bile zatvorene. Ja sam mu rekla "Daj, bre, malo ovo, da prodišem!" (smeh) Ali, lepo se osećam, osećam se damski...

  • Dobro, ipak moraju da se pokažu te najveće grudi srpske estrade! (smeh)

- Verovao ili ne, ja sam prvo mislila da je to neka šala, ali kada smo bili u emisiji kod Amidžića, oni kao mere sada sve i baš sam komentarisala sa Katarinom Grujić i ona kaže: "I dalje vodiš!" (smeh).

  • Spot za pesmu koju snimaš odiše prazničnim raspoloženjem, u pitanju je Božić. Dugo si je čuvala, da li je došlo pravo vreme da se objavi?

- Za tu pesmu "Božić" sam čula odmah nakon Božića ove godine i prosto se nije uklapalo... Zakasnila sam... U februaru sam je čula i tad da snimam "Božić"...već je to sve prošlo i nekako sam je čuvala do ovog momenta. Svi koji su čuli tu pesmu oduševljeni su i pitali su me: "Kada će Božić?" Ja sam rekla: "U pravo vreme, pred Novu godinu, Bože zdravlja, biće "Božić"". S obzirom na to da sam tek pre mesec dana izdala pesmu "Krize" gde je moj gost kolega Mile Kitić i pesma odlično prolazi, niko nije očekivao da ću sad brzinski snimiti spot i za ovu pesmu, tako se spontano desilo. Došla sam u Beograd da snimam novogodišnje emisije, imala sam nastupe ovde u Srbiji i prosto je pre nekih 48 sati pao dogovor. Sale Lazić kompozitor i tekstopisac pesme "Božić" je rekao: "Pa stvarno, šteta da ova pesma nema spot". Tako da se sve brzo odigralo.

Foto: ATA Images
  • Da li voliš luksuz i da li si žena koja u svom stanu voli da ima luksuz?

- Ja sam ti čudna... Volim da imam luksuz, a može da bude i normala... Ne patim od toga, ali naravno, ko ne voli to? Osećam se prijatnije. Ali, u principu sam opuštena, sve može.

  • Da li je neko snimio više singlova od tebe u proteklih godinu dana?

- Iskreno, nije da sad nekoga prozivam, ali sam videla da kolege koje su i duže tu, koje su punile i "Arenu" nemaju spotove, nego da je u diskoteci, klubu brdo ljudi, kamera je to zabeležila i to je to. Jednostavno, mislim da svaka pesma zaslužuje da ima spot. Jeste bitno da pesma bude hit, šta ti vredi spot, ako pesma nije dobra ili nije slušana. Ali, nije lako. Nerado ja pričam o tome, a tek moje kolege... Velika su ulaganja, zaista treba naći dobru pesmu i platiti dobru pesmu.

  • Da li mogu da se vrate te pare koje uložiš u posao?

- Ranije da... Sada i ne. Zato sam počela da pričam da dosta njih lažu kada kažu: "Jao, radim, crkavam!". Ja sam, na primer, od onih koji imaju neku svoju cenu, prosto radije ću sedeti kod kuće, biti sa društvom u gradu, izaći da se provedem, nego da idem po svaku cenu. Zato što ne spadam u tu grupu "uzela sam tu sumu", a ide za smešne pare. Ne podcenjujem, naravno, ali smatram da ja spadam u tu grupu koja je mnogo uložila u svoju karijeru. Deseti album pripremam, to je ozbiljna priča. Najjača imena koja postoje su mi u karijeri radila pesme. Na početku karijere, od Pere Stokanovića, pa Zana, Miligram, Željko Joksimović, Marina Tucaković, Futa, Damir Handanović, Aleksandar Kobac, Marko Kon... Nema sa kime nisam radila. Ali, nekako, kao da mi niko nije dao pesmu da se ja dokažem pevački. A ova pesma "Božić" ima specifičan uvod, gde dolazi do izražaja moja farba i moj triler. Ja na nastupima pored svojih pesama, pevam i hitove svojih kolega.

Foto: ATA Images
  • Kažu za Božić da je vreme praštanja. Ima jedna osoba sa estrade sa kojom ne razgovaraš.

- Ja sam u principu sa kolegama u jako dobrim i korektnim odnosima. Mi smo svi u gužvi, jurimo, radimo. Sa par njih razmenim neku poruku, odem na slavlje... To je recimo Dara Bubamara, Ana Nikolić... Ima tu par kolega, Boban Rajović... Naravno, razmenim još sa njih 10, 15 poruke, kada su praznici ili nešto važno. A isto tako se dešava da sa nekom osobom ne govorim. Ja sam to već i zaboravila, to je bilo pre 15 godina. Ali kažem, veliki ljudi praštaju. Kada bi mi neko rekao: "Ej Gogi, to je bilo pa je prošlo"... Što da se ne pomirimo?

Foto: Telegraf
  • To oko čega ste se ti i Jelena Karleuša posvađale je bila sitnica?

- Pa to je bilo davno... Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni "Plejboj", to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu... Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, devojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), "To nije Goga, ovo je bolja riba", je mene samo povredio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo.

  • Ti nisi neko ko vodi te medijske ratove?

- Meni su se spontano dešavali. Imala sam dosta skandala u karijeri. Neko smišlja skandale... Neko je sad bio hit, kao menja svake nedelje momke, pa eto kao bitno je... Ja to prosto ne volim. Ne da nešto izigravam, nego ili sam u vezi ili nisam u vezi.

  • Kako sada izgleda ta udaljenost - tvoj dečko je u Cirihu, a ti si ovde?

- Evo ovde sam sedam dana. Recimo, prošli put kada sam bila, pre 15 dana, ja sam taman sletela u Cirih, on je morao da ide u Madrid na takmičenje i opet sam ja čekala njega dva dana. Tako da, ne možemo da se uhvatimo poslednjih mesec dana, ali Bogu hvala lepo funkcionišemo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    5. decembar 2017 | 15:57

    Dobra je Jelena, pola estrade ne prica sa njom..

  • Dudule

    5. decembar 2017 | 18:56

    Jelena je potpuno u pravu a mislkm da je bas zaboli sta ova ima da kaze ..

  • milanche

    5. decembar 2017 | 17:10

    pa Jeca je rekla istinu nista nije pogresila, realno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA